Ana SayfaGüzellikEn iyi CC kremler

En iyi CC kremler

Chanel CC Krem, güzellik dünyasının en iddialı ürünlerinden biri. En önemli özelliğiyse 5 farklı etkiyi tek bir ürünle sağlaması. Chanel CC Krem, cildi ferahlatıyor, nemlendiriyor, güneşin zararlı ışınlarından koruyor, renk tonu eşitsizliklerine dengeli bir görünüm kazandırıyor ve dış etkenlere karşı cildinizi bir kalkan gibi koruyor. 

137TL

Estée Lauder Anti-Aging CC Creme, size yaşlanma karşıtı etki ve cildinizin renk tonu eşitsizliğini dengelemeyi tek bir ürünle vadediyor. Cildinize uyum sağlayan rengi ve hafif yapısı ile tek dokunuşta cildinizde gözle görülür etki yaratıyor. Estée Lauder CC krem kullananların %97`si ciltlerinin anında daha canlı, sağlıklı ve güzel göründüğünü belirtiyor.

129TL

Bobbi Brown CC Krem, piyasadaki en ince dokulu ürünlerden biri. Makyaj konusunda doğallık felsefesini benimseyen Bobbi Brown, CC krem konusunda da markanın bu çizgisini devam ettiriyor. Hatta dünyaca ünlü make up artist Eduardo Ferreira BB ve CC krem arasındaki savaşta farklı bir öneride bulunuyor. CC kremi, BB krem kullanmadan önce bir baz olarak kullanmanızı öneriyor. Bobbi Brown CC krem de diğer ürünlerde olduğu gibi SPF15 düzeyinde bir güneş korumasına sahip. 

120TL

Clinique CC Krem, akıllı cilt tonu düzenleyici teknolojiye sahip formülü ile cildinizi eski ışıltısına kavuşturuarak, onarır. Yağsız bir yapısı vardır ve uzun süre kalıcıdır. İçerisindeki güneş koruyucusu ile cildi zararlı güneş ışınlarından d korur. Aynı zamanda cilde yoğun nem sağlar.

40ML, 86TL

Darphin CC Krem, Son dönemin en popüler kremlerinden olan CC krem Darphin`de bir adım daha ileri gidiyor ve tam olarak 5 farklı problemi hedef alıyor. Kapatıcı özelliğiyle cildinizi pürüzsüzleştirirken aydınlık kazandırıyor, cilt kusurlarını onarıyor, nemlendiriyor ve hatta cilt tonu eşitliği ve koruma sağlıyor. İçeriğindeki kafein, skutelarin, sodyum hiyalüronat, laminaria saccharina sayesinde pürüzsüz, aydınlık ve ipeksi bir cilt açığa çıkarırken de SPF 35 ile güneşin zararlı etkilerinden de koruyor.

30ML, 115TL

Erborian CC krem HD, ultra ince dokusu “CC pigmentlerin” ve “renk denetleyicilerin” yoğunlaşmasıyla oluşuyor. Cilt düzenleyici pigmentlerin kolayca harmanlanmasıyla Erborian CC krem HD cilde taze, kusursuz ve parlak bir görüntü sağlıyor. Centella Asiatica ile zenginleştirilmiş CC Crème HD, aynı zamanda cildi yaşlanma etkilerinden koruyor. Cildi nemlendirirken, parlaklık veren ürün, cildi koruyor ve kusurların azalmasına yardımcı oluyor. CC krem, UVB içeriği ile zararlı ışınlara karşı cilt koruması da sağlıyor.

127TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI