Ana SayfaYaşamHaftanın Filmleri 15 Ağustos

Haftanın Filmleri 15 Ağustos

Cehennem Melekleri 3
Barney Ross, Lee Christmas ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks, şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?
Aksiyon hayranlarının favori serilerinden olan Cehennem Melekleri`nin son filmi, Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Jet Li, Bruce Willis ve Harrison Ford gibi isimlerden oluşan yine efsanevi bir kadroyu bir araya getiriyor. Bu film, bir zamanların Blade`i olarak tanıdığımız Wesley Snipes`ın hapishane günlerinden sonra kamera önüne geçtiği ilk film olarak da ayrıca önemli. Filmin yönetmenliği ise Patrick Hughes`a ait.

Ben, Kendim ve Annem

Başkarakter Guillaume diyor ki: "Annem ile ilgili hatırladığım ilk hatırada 4-5 yaşlarımdaydım. Yemek hazır olduğunda bana ve iki erkek kardeşime şöyle seslenmişti: `Oğlanlar ve Guillaume, haydi masaya!` Onunla telefonda son konuşmamızdaysa vedalaşırken şu cümleyi kurmuştu: `Öpüyorum seni tatlım!` İşte annemle arızalı ve yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu ilişkimiz bundan ibaretti.“
Bayan Gallienne`nin üç oğluyla birlikte yaşayan yalnız ve huysuz bir kadındır. Çocuklarından ikisini `oğlum` diyerek severken başkarakterimize ismi Guillaume`yi kullanarak seslenmektedir. Guillaume büyüyüp olgunlaştıkça kendisini bir erkek çocuk olarak görmekten uzaklaşır. Bunu sürekli içinde sorgulayan Guillaume yaşadığı bir dizi olayın da etkisiyle vakti geldiğinde kendi kimliğini aramak için yola çıkacaktır.
Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Guillaume Gallienne aynı zamanda filmin başrolünde de yer alan isim. 

Karabasan

Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel`ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasında Badabook canavarını gördüğünü söyler. Bu günden itibaren esrarengiz şeyler yaşanmaya başlar. Amelia kitabı yok ettikçe gizemli kitap bir şekilde yeniden belirmeye başlar. Öte yandan Samuel`ın kabusları gittikçe şiddetlenmeye, bu durum Amelia`yı da derinden sarsmaya başlayacaktır. Hem Amelia`nın hem de Samuel`ın kabuslarını süslemeye başlayan gizemli Badadook gerçek olabilir mi?
Yönetmenliğini ve senaristliğini Jennifer Kent`in üstlendiği film, yavaş yavaş dengesizleşen ve karanlığa çekilen oğlunu geri kazanmaya çalışan Amelia`nın, oğlunu etkileyen doğaüstü bir varlıkla giriştiği mücadeleyi ele alıyor. Filmin başrollerinde Essie Davis ve etkileyici performansıyla adından söz ettiren çocuk oyuncu Noah Wiseman yer alıyor!

Kahraman Şövalye

Genç Justin, artık bürokratik bir yapının ya da şövalyelerin kalmadığı bir krallıkta yaşamakta, ancak buna rağmen şövalye olmayı hayal etmektedir. Babası Reginald ise oğlunun bu hayalini desteklememektedir. Reginald, Kraliçe`nin danışmanıdır ve tek isteği oğlunun kendi izinden giderek başarılı bir avukat olmasıdır. Justin büyükannesine gittiği günlerden birinde, babasının ihtişamlı geçmişine ilk kez tanık olur. Babası bir zamanlar kraliyetin en asil şövalyesi, kralın koruyucusu ve sağ koludur. Bir ihanet sonrasında görevini kaybedene dek birçok başarıya imza atmıştır. Duyduğu hikaye karşısında büyülenen Justin, o güne dek sadece hayalini kurduğu şövalye olma konusunda artık son derece kararlıdır. Kraliyetin bir hayli karışık olduğu bu dönemde hem kendi hem de krallığın onuru için elinden geleni yapacaktır.

Barbie ve Sihirli Dünyası

Barbie`yi son müzikal macerasında içine kapanık bir prenses olan Alexa rolünde görüyoruz. Prenses olmanın getirdiği sıkıcı sorumluluklar yerine kendine kurduğu dünyada kitap okuyarak daha mutlu olan Alexa bir gün krallık bahçesinde dolaşırken tıpkı okuduğu bir kitapta olduğu gibi gizli bir kapı keşfeder; içeriye adım attığındaysa kendini büyülü yaratık ve sürprizlerle dolu bir dünya beklemektedir. Alexa burada bir denizkızı olan Romy ve peri Nori ile tanışır ve onlardan Malucia adlı birinin bu evrendeki tüm sihri almaya çalıştığını öğrenir. Alexa da artık bu dünyaya dahil olduktan sonra sihirli güçlere sahip olmuştur ve yeni arkadaşları bu sorunu yalnızca onun çözebileceğinden emindir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI