Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 14 Ağustos

Haftanın Magazin Haberleri 14 Ağustos

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur evleniyor
1 yıldır birlikte olan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çocuk istedikleri için evlenme kararı aldıklarını açıkladı. Daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Robin Williams öldü
Can Dostum ve Ölü Ozanlar Derneği gibi filmleriyle unutulmaz oyunculardan biri olan Robin Williams evinde ölü bulundu. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Cara Delevingne 22 yaşında
İngiliz model Cara Delevingne bugün 22. doğum gününü kutluyor. Cara`nın birbirinden güzel instagram fotoğrafları için buraya tıklayın.

Melisa Sözen ve Harun Tekin el ele
6 aydır beraber olan Melisa Sözen ve Harun Tekin Cihangir`de el ele görüntülendi. Bu haberle ilgili daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Bade İşçil anne oldu
İşadamı Malkoç Süalp`le evlenen Bade İşçil, dün sabah sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Arda Turan`dan Sinem Kobal`a Instagram mesajı
İbrahim Çelikkol`la aşk yaşayan Sinem Kobal`a, eski nişanlısı Arda Turan`dan mesaj var. Bu haberle ilgili detaylar için buraya tıklayın.

Öykü Çelik evleniyor
Oyuncu Öykü Çelik 3 aydır ilişki yaşadığı Ahmet Murat Çakan ile evleniyor. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Cemal Hünal baba oldu
Hepimizin Issız Adam olarak tanıdığı Cemal Hünal ve eşi Lale Cangal ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşıyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI