Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları 13 Şubat

Haftanın Magazin Dedikoduları 13 Şubat

Meryem Uzerli doğum yaptı
Hamileliğinde 9 ayı dolduran Meryem Uzerli anne oldu. Bir kız bebek dünyaya getiren Meryem ve kızının adını ise Lara koydu. Uzerli`nin eski sevgilisi ve bebeğinin babası Can Ateş ise doğum için Almanya`ya gitmedi.

Julia Roberts`ın kız kardeşi ölü bulundu
Ünlü yıldız Julia Roberts’ın annesinin ikinci evliliğinden dünyaya gelen kız kardeşi Motes arkadaşının evinin banyosunda ölü bulundu. 37 yaşındaki genç kadının aşırı dozda ilaç alarak intihar etmiş olabileceğini düşünülürken kesin ölüm sebebinin ise pazartesi yapılan otopsinin ardından, 8-10 hafta içinde belli olacağı belirtildi.

Demet Akalın taşınıyor
Geçen hafta doğum yapan ve kızı Hira`yı dünyaya getiren Demet Akalın`dan sürpriz bir karar geldi. Acarkent`te bir villada oturan çift, taşınma kararı aldı. Taşınma nedeninse Hira bebeği kameralardan uzak tutmak olduğunu söyleniyor. Çift, Bahçeşehir Mesa Konutları`nda ev bakıyor. Okan ve Demet, villa yerine de bir apartman dairesinde oturmayı düşünüyor.

Taşınmanın bir diğer nedeni ise; Okan Kurt`un işinin Hadımköy`de olması ve kızını trafik nedeniyle az görebiliyor olması. Çift, Bahçeşehir`e taşınınca Okan Kurt da kızını daha uzun süre görebilecek. 

Liam Hemsworth ve Nina Dobrev birlikte mi?
Nina Dobrev ve Liam Hemsworth’ün Atlanta’daki bir barda birlikte görülmeleri ikilinin aşk yaşadığı iddialarına neden oldu. Liam ve Nina’yı aynı karede gösteren fotoğraf, o sırada barda olan biri tarafından çekilip Twitter’a yüklendi ve ikilinin hayranları arasında büyük merak uyandırdı. Yanlarında birkaç arkadaşı da olan çiftin, gece boyunca çok yakın oldukları söyleniyor. Liam ve Nina`yı görenler ikilinin barın önünde öpüştüklerini de iddia ediyor. 

Liam, üç yıl birlikte olduğu ve nişanlandığı Miley Cyrus’tan geçen yıl Eylül ayınde ayrılmıştı. Nina ise yine üç yıl birlikte olduğu Ian Somerhalder’dan geçen yıl Mayıs`ta ayrılmıştı.

Obama ve Beyoncé aşk mı  yaşıyor?
Amerika ünlü pop yıldızı Beyoncé ile ABD Başkanı Barack Obama`nın aşk iddiası dünya basınına bomba gibi düştü. Fransız Le Figaro gazetesi, Obama ile Beyonce`nin aşk yaşadığını iddia etti. Obama ailesi ile Beyoncé ve eşi Jay Z’nin yıllardır bilinen yakınlığı şok eden bir aşk iddiasıyla sarsıldı. Tarihteki Marilyn Monroe ve Monica Lewinsky skandallarını hatırlatan gazete, Obama çiftinin boşanmanın eşiğinde olduğunu da iddia etti. Henüz hiçbir açıklama yapılmazken bu şaşırtıcı dedikodu hakkında taraflar sessizliğini koruyor.

Meryem Uzerli`den sürpriz karar
Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl`ın sinema filmi olarak çekilecek son bölümünde rol alacak.

Ayrılık Sinem Kobal`a yaradı
Arda Turan`la bir çok kez ayrılık yaşayıp barışığı ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Sinem Kobal, kariyerine yoğunlaştı. Güzel oyuncuya şimdiye kadar 6 dizi ve 3 filmden teklif geldi. Bu teklifleri değerlendiren Kobal, gelecek yıl iyi bir projeyle ekranlara dönmek istiyor. Arda Turan`la birlikte olduğu dönem gelen dizi tekliflerini reddeden Sinem, ayrılıktan sonra yeniden kariyerine odaklandı.

Fransız kozmetik markası Garnier`in yüzü olan Sinem Kobal, yeni yıl için markayla tam 600 bin dolarlık yeni bir anlaşma imzaladı. 

Volkan Demirel`in eşi Zeynep Demirel doğum yaptı
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel ilk bebeklerini kucaklarına aldılar. 24 yaşındaki Zeynep Demirel, sabaha karşı bir kız bebek dünyaya getirdi. 3.620 kilo ağırlığında dünyaya gelen bebeğe Yade ismi verildi. Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada Volkan ve Zeynep Demirel çifti tebrik edildi. 

Angelina Jolie`nin sağlığı tehlikede
Angelina Jolie, az yeme alışkanlığını sağlığını tehdit edecek boyuta kadar taşımış durumda. Son zamanlarda Angelina`nın sadece darı, buğday, kinoa gibi tahıl ürünleriyle beslendiği söyleniyor. Ünlü oyunucunun yakınları Jolie`nin sağlığından endişe ediyor: "Angelina, her zaman sağlıklı beslenme konusunda titizdi. Ancak son zamanlarda sağlıklı beslenmekten çok ölüm diyetinde gibi davranıyor". Bu ürünlerin onu çok iyi beslediğine ve içerisindeki vitaminleri başka hiçbir gıdada bulamadığına inanıyor. Ama Angelina diyetini meyve, et ya da sebze gibi ek gıdalarla desteklemiyor.

38 yaşındaki 1.75 boyundaki Angelina 42 kiloya düştü. 

Charlize Theron ve Sean Penn evleniyor
Önceki yıllarda `evlilik bana göre değil` diyen Charlize Theron, Sean Penn`den sonra fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. 5 aydır birlikte olan çiftin yakın zamanda nikah masasına oturacağı söyleniyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI