Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 17 Temmuz

Haftanın Magazin Haberleri 17 Temmuz

Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisi Başak Dizer Amerika`da
Kıvanç Tatlıtuğ, yaz tatilini sevgilisi Başak Dizer`le Amerika`da geçiriyor. Çiftin tatil fotoğrafları için buraya tıklayın. 

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu ayrıldı mı?
7 yıldır birlikte olan Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu`nun ayrıldığı konuşuluyor. . Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Cem Yılmaz`ın yeni filmi Pek Yakında`nın kamera arkası fotoğrafları
Cem Yılmaz`ın yeni filmi Pek Yakında`nın kamera arkası fotoğraflarını incelemek için buraya tıklayın

Kate Middleton hamile mi?
Kate Middleton ve Prens William`ın ikinci bebeklerini bekledikleri dedikoduları giderek yayılıyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Kenan Doğulu`dan Beren Saat`e Kösem Sultan engeli
Kenan Doğulu`nun nişanlısı Beren Saat`in Kösem Sultan rolünü oynamasına sıcak bakmadığı konuşuluyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Pelin Karahan`ın hamile karnı belirginleşti
4 aylık hamile olan Pelin Karahan`ın karnı iyice belirginleşti. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy ayrıldı
Bir süredir beraber olan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy`un ayrıldığı konuşuluyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın.

Meryem Uzerli Türkiye`ye dönüyor
Uzun süredir Almanya`da olan Meryem Uzerli bu hafta Türkiye`ye dönüyor. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Eva Mendes hamile
3 yıldır Ryan Gosling ile birlikte olan Eva Mendes 7 aylık hamile. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Ünlüler Dünya Kupası finalini izledi
Rihanna`dan, Beckham ailesine, Asthon Kutcher`dan Gisele Bundchen`e pek çok isim Dünya Kupası heyecanını tribünde yaşadı. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Victoria`s Secret modeli Lindsay Ellingson evlendi
Victoria`s Secret`ın en güzel meleklerinden olan Lindsay Ellingson, nişanlısı Sean Clayton ile evlendi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

Novak Djokovic ve Jelena Ristic evlendi
Ünlü tenisçi Novak Djokovic ve hamile olan nişanlısı Jelena Ristic evlendi. Bu haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI