Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Haberleri 27 Mart

Haftanın Magazin Haberleri 27 Mart

Gwyneth Paltrow ve Chris Martin boşanıyor
Gwyneth Paltrow ve Chris Martin 11 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Mila Kunis hamile
Kısa süre önce nişanlanan Mila Kunis ve Asthon Kutcher ilk bebeklerini bekliyor.  Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

 Justin Timberlake ve Jessica Biel`ın Barbados tatili
Justin Timberlake ve Jessica Biel, ayrılık dedikodularına inat romantik bir tatil yapıyor. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Özge Özpirinçci ve Neslişah Alkoçlar karşılaştırması
Engin Altan Düzyatan`ın hayranları ünlü aktörün yeni sevgilisi Neslişah Alkoçlar ve eski sevgilisi Özge Özpirinçci`yi karşılaştırdı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Yasemin Allen Muhteşem Yüzyıl`da
Muhteşem Yüzyıl`ın kadrosuna ünlü bir isim daha katıldı. Yasemin Allen, Şehzade Beyazıt`ın son gözdesi olacak. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Selena Gomez çıplak fotoğrafını paylaştı
Genç şarkısı Selena Gomez Instagram hesabından yayınladığı çıplak fotoğrafıyla şaşırttı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Victoria Beckham`dan David Beckham fotoğrafı
Victoria Beckham Twitter hesabından kocası David Beckham`ın fotoğrafını paylaştı. Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Mila Kunis Ashton Kutcher`ın dizisine konuk oldu
Mila Kunis nişanlısı Ashton Kutcher`ın rol aldığı komedi dizisi Two and a Half Men`e konuk oyuncu olarak katıldı.  Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

Kelly Brook nişanlandı
Kelly Brook`un üç aydır birlikte olduğu David McIntosh ile nişanlandığı iddia ediliyor.  Haberle ilgili daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI