Ana SayfaGüzellikKış için cilt bakım önerileri

Kış için cilt bakım önerileri

Peeling
Kış aylarında cildinizin yenilenmesi son derece önemli. Gözeneklerinizin açılması ve teninizin yenilenmesi için ölü deriden kurtulmak büyük önem taşıyor.

Shiseido Men Deep Cleansing Scrub Peeling
Kalınlaşmayı, siyah noktaları ve fazla ölü yüzey hücrelerini, üçlü temizleme etkisiyle arındırıran, canlandırıcı soyudur. Yorgun, donuk cilde sağlıklı bir görünüm vermek için kılcal dolaşımı arttırır. Mükemmel temizlik için anti-bakterial maddeler eklenmiştir. Ciltte gerginlik hissi yaratmadan temizler.

Limon
Limonun cildin parlaması için en önemli besinlerden olduğunu unutmayın. 1 kaşık yoğurt, 1 kaşık mısır unu, 2 tatlı kaşığı limon suyundan oluşan karışımı cildinize maske olarak uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra cildinizi durulayın. Yumuşaklığı hissedeceksiniz.

Alkol tüketimini sınırlandırın
Alkolün cildimizin üzerindeki kötü etkisini gözden kaçırmayın. Kış aylarında alkolün cildinize zararlarının daha fazla olacağını unutmayın.

Bakım maskesi
Soğuktan korunmak için maskeli bakımları ihmal etmeyin. Cildinizi soğuğun negatif etkilerine karşı güçlendirecek maskeleri tercih edin.

Juvena Precialists Instant Optimal Look Mask
Rahatlatıcı etkisi ve mükemmel hafif yapısıyla yüz maskesi. Beş dakikadan daha az bir sürede taze ve parlak bir görünüm, ipeksi yumuşak bir cilt. Daha canlı bir görünüme sahip olmak isteyen, ince çizgi vekırışıklık sorunu olan, cilt yüzeyinde ve içinde gölgelenmeler olan her cilt için uygundur. Cildin yenilenme potansiyelini harekete geçirir ve devamlılığını sağlar. Cilt kalitesini içerden geliştirir. Taze,ışıltılı bir cilt için anında canlanmış bir cilt görünümü, taze ve ipeksi yumuşaklıkta bir cilt hissi sağlar. Hafif gölgelenmeler de dahil olmak üzere ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatır. Göz çevresi hariç, yüz maskesini temizlenmiş yüze, boyun ve dekolteye eşit miktarda uygulayın. Sadece 5 dakika bekletin. Ilık suyla veya ıslak mendille nazikçe maskeyi arındırın. Daha sonra günlük bakım ürününü uygulayın.

Nemlendirin
Cildinizin nemini azalmasını kışın en sık yaşanan sorunlardandır. Kış aylarında cildinizi her zamankinden fazla neme ihtiyaç duyar.

Dior Hydralife Skin Perfect Creme
Tüm cilt tipleri için uygundur. Hydralife Skin Perfect Pore Refining Perfecting Moisturizer gözle görülür gözenek ve kusurlara sahip ciltlere yönelik nemlendirici ve güzelleştirici cilt bakım ürünü. Jisten, Centella ve Siyah Gül yeni kusursuzlaştırıcı Ebegümeci Kompleksi cilt yüzeyinde anında etki sağlar, yeni güzelleştirici mineraller cilde canlı ve ışıltılı bir görünüm sağlar, cilt dokusunu ve tonunu düzgünleştirir. Cildi pürüzsüzleştirir ve cilt kalitesini arttırır, hücresel yenilenmeyi hızlandırır. Gözenekleri arındırır ve cilt dokusunu düzgünleştirir.  Sebum üretimini ve oksidasyonu yavaşlatır. Cildi nemlendirir ve yaşlanma işaretlerinin ortaya çıkmasını önler. Basit bir nemlendiriciden çok daha fazlası olan bu cilt bakım ürünü cildin derinliklerinden yüzeye doğru etki ederek, mükemmel bir cildin büyüleyici güzelliğini ortaya çıkarır. Doğal kusursuzlaştırıcı minerallerle zenginleştirilmiş,  eriyen ve kadife yumuşaklığında bir kıvam, makyaj olmadan bile anında kusursuz bir cilt görünümü yaratır.

 

Anti-aging
Retinoik asit, glikolik asit, askorbik asit ve peptidler, krem, serum, maske şeklinde uygulanmalı; sistemik olarak antioksidan vb. gerekli maddeler kapsül veya tablet formlarında alınmalıdır.

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Age Correcting Serum
Serum anında sıkılık hissi ve zaman içinde gözle görünür toparlama için konsantre edilmiştir. Daha sıkı, daha toparlanmış ve onarılmış bir cilt için 5 kat daha konsantre! Sabah ve akşam tüm yüze ve boyun bölgesine nemlendiriciden önce kullanılır. Tüm cilt tipleri için. Yılların deneyimi ve uzmanlığına sahip Estee Lauder Araştırmaları, özel Re-Nutriv Life Re-Newing Molecules` ortaya çıkarttı. Bu özel kompleks çarpıcı bir şekilde cildin yeniden canlanmış görünümü için onarım, şarj ve depolama için üç koldan çalışıyor. Cildin hücresel güç kaynağını, ihtiyaç duyulan enerjiyi üretmesi için onarır. Çok güçlü bir anti-oksidan ve bir amino asit olan EGT, cildin enerjisini şarj eder, canlılık ve koruma rezervlerini yapılandırmaya yardımcı olur. Silketare, nadir bulunan bir deniz bitkisinden türeyen bu öz, cildin doğal enerji üretim yeteneğini depolar.

 

Ayak bakımı
Kış günlerinde kalın çoraplar, bot, çizme içinde uzun süre kalan ayaklara salisilik asit ve üre içeren krem ve pomadlar düzenli olarak uygulanmalıdır.

Oriflame Feet Up Advanced Çatlamış Topuklar için Onarıcı Krem
Çatlak topukları onarır ve rahatlatır. Nemlendirici kakao yağı, B5 vitamini ve yumuşatıcı üre ile geliştirilmiş etkili Yoğun Bakım Kompleksi etkisini kısa sürede gösterir. Günde iki defa düzenli kullanım ile sonuçları 7 gün içerisinde* görebilirsiniz. 

 

El bakımı
Soğuk havalarda gliserin, vazelin, lanolin içeren el kremleri daha sık kullanın, el sabunlarının ise kremli veya yağlı olanlarını tercih edin.

Clarins Creme Jeunesse Des Mains
Anti-age el bakım kremi. Özel bileşimi sayesinde varolan lekeleri hafifletir, yüzeyini küçültür, rengini açar, nemlendirir ve tırnakları kırılmalara karşı güçlendirir.İnce ve kıvamlı kolay emilen krem ellerinizin güzelliğini dış yüzeyinden avuç içine ve tırnak uçlarına kadar koruyan komple bir bakım içeriyor.

C vitamini
C vitamini soğuk havalarda cildinizin sağlığını koruması için son derece önemli. Ekstra vitamini mandalina, portakal gibi C vitamini yönünden zengin meyvelerden alabilirsiniz. Ancak kilo yönetiminize dikkat etmek için meyve tüketimini akşam 8’den önce gerçekleştirin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI