Ana SayfaModaPFW Christian Dior 2013 Couture

PFW Christian Dior 2013 Couture

Bahar, Raf Simons`la birleşti. Gittiği tatil sırasında zaman ayırıp okuduğu Christian Dior`un yaşamından ve çiçeklere olan tutkusundan etkilenen Simons, ortaya çok romantik bir koleksiyon çıkardı.

Dior`un yaşarken kasabaya ve çiçeklere duyduğu aşkın kendisini çok etkilediğini söyleyen tasarımcı, hikayede fazlasıyla saflık olduğunu da belirtti. Bir yaşamın kendisine verdiği ilhamdan yola çıkan Raf Simons, bir önceki couture defilesinde de olduğu gibi gelenleri çiçek bahçesiyle karşıladı. Baharın gelişini temsil eden uçuk mavi, pembe ve sarıyı bolca kullanan tasarımcı güneşin doğduğu andan battığı ana kadar gökyüzünün büründüğü bütün renkleri koleksiyonuna sızdırdı.  Tafta-saten karışımı kumaşlarla tasarlanan straplez kesimli üstler ile bilekte biten etekler beğeni topladı. Bu kadar romantik bir ortamda maskülen akımı da unutmayan Simons, az da olsa yer verdiği siyah takımlarla feminenliği dengeledi.

Minimalist çiçeklerin hakim olduğu Christian Dior 2013 Couture koleksiyonunun her bir parçası büyük beğeni toplarken ünlü makyöz Pat McGrath`in defileye özel tasarladığı kristal dudaklar da fazlasıyla ilgi gördü. Podyumda yürüyen mankenlerin her bir adımlarıyla daha da fazla bahar kokuları yaydığı Dior defilesini bütün detaylarıyla fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz

Pat McGrath tarafından Dior`a özel olarak hazırlanan kristal dudak makyajını yakından görmek için ise buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI