Ana SayfaGüzellikMilano Moda Haftası`nda Dikkat Çekenler

Milano Moda Haftası`nda Dikkat Çekenler

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Milano Moda Haftası`nda koleksiyonlar kadar yeni sezonun trendlerini belirleyen podyum makyajları da dikkat çekti. Prada`nın altın rengi rujları, Missoni`nin masmavi farları defilelerde ilgi çekici unsurlardan oldu.

Fendi, bu sezon geçtiğimiz sezondan farklı olarak daha alternatif bir göz makyajı ile karşımıza çıktı. Mavi eyeliner trendinin öncülerinden olan Fendi, bu kez uygulanabilir bir makyaj tercih etmemiş gibi görünüyor.

Fendi

Fendi

Marni ise doğal bir makyaj tercih edip, kirpikleri ön plana çıkaranlardan.. Yine de, bu makyajın da podyum makyajı olarak kalmasından yanayız!

Marni

Marni

Max Mara biraz daha cesur bir makyaj uygulamasına gitti; belki koleksiyonun bile önüne geçecek olan bu uygulama podyumda farklı karelere imza attı.

Max Mara

Max Mara

Missoni`nin masmavi farlarına biz bayıldık! Koleksiyonun renkleri ile de oldukça uyumlu olan bu uygulama, geçtiğimiz sezona damgasını vuran mavi eyeliner`dan da farklı.. Tabi uygulaması da oldukça zor; fakat podyumda yapılan makyajların içerisinde favorilerimizden biri olduğu kesin!

Missoni

Prada, defilesinde altın rengi ruj kullanarak kafalara yepyeni bir trend ihtimalini getirmedi değil. Yine uygulaması cesaret gerektiren bir renk olduğundan, trende dönüşür mü dönüşmez mi bilinmez ama farklılığı ile ilgi çektiği kesin!

Prada

Prada

Tod`s da mavi farı tercih eden markalardan biri oldu. Günlük hayatta uygulaması da kolay olan bu trend, şimdiden yeni sezonun makyaj trendlerine ilk sıradan girecek gibi görünüyor.

Tod`s

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI