Ana SayfaDüğünParis Otelleri

Paris Otelleri

Shangri-La Hotel, Paris

Adres: 10 Avenue D`Iéna, 16. Trocadéro, 75016 Paris

Shangri-La Hotel, Eyfel Kulesi ve Seine Nehri`ne sadece 600 metre mesafededir. Otelin oda ve süitleri şık bir dekorasyona sahip. La Bauhinia`da Fransız ve Asya yemeklerinin, L`Abeille`de ise gastronomik Fransız mutfağının tadını çıkarabilirsiniz. Shang Palace, Kanton mutfağıyla hizmet vermektedir. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği cam çatılı yemek salonunda servis edilmektedir. Le bar`da özel salonlar bulunmaktadır.  Otel, Place du Trocadero`ya 500 metre, IENA Metro İstasyonu`na ise sadece 100 metre uzaklıktadır.

Hotel Fouquet`s Barriere

Adres: 46 Avenue George V | 08 Arr., 75008 Paris, Fransa 

Champs-Elysées ve Georges V caddeleri arasında yer alan bu 5 yıldızlı otel, 3 restorana, 2 bara ve 1 çay salonuna ev sahipliği yapmaktadır. Hôtel Fouquet`s Barrière`in geleneği modern bir konforla harmanlayan konuk odaları, ünlü tasarımcılar tarafından dekore edilmiştir. Ünlü Fouquet’s restoranında yemek yiyebilir ya da Michelin yıldızlı bir restoran olan Le Diane`de klasik Fransız yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. Otelin çatı terasında Paris`in panoramik manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Georges V Metro İstasyonu`na sadece 70 metre uzaklıkta yer alan otel, Arc de Triomphe`ye 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Eyfel Kulesi`ne yürüyerek 20 dakikada ulaşabilirsiniz.

Hotel Basile   

Adres: 23 rue Godot de Mauroy, 09. Opéra, 75009 Paris

Paris`in 9. bölgesinde bulunan Hotel Basile, Place de la Madeleine`e yürüyerek 2 dakika ve Opera Garnier`a 600 metre uzaklıktadır. Eyfel Kulesi`ne 4,1 km ve Louvre Müzesi`ne sadece 1,8 km mesafede bulunan Hotel Basile, Paris`in kalbinde merkezi bir konuma sahiptir.

Jays Paris

Adres: 6 Rue Copernic, Paris, 75016 Fransa

Paris (16th Arrondissement) içinde konaklama fırsatı sunan Jays Paris havaalanına yakın konumuyla tercih edebileceğiniz bir otel.  Jays Paris pek çok ödüle sahip ve Baccarat Müzesi, Arc de Triomphe ve Palais de Chaillot’a yakın konumda bulunuyor. Ayrıca yakında Eyfel Kulesi ve Palais des Congres de Paris yer alır. 2012 yenilene otel lüks şekilde yeniden dekore edildi.

Le Burgundy Paris

Adres: 6-8 Rue Duphot, 01. Louvre – Châtelet, 75001 Paris

Paris`in merkezindeki Le Burgundy, Rue Saint-Honoré`deki şık butiklere sadece 50 metre uzaklıktadır. Michelin yıldızlı Le Baudelaire Restaurant, öğle ve akşam yemeklerinde çağdaş Fransız mutfağı servis etmektedir. Konuklar kış bahçesinde ev yapımı hamur işleri ve otelin barında bir içkinin tadını çıkarabilirler. Otel ünlü Champs Elysées sadece 300 metre uzaklıktadır. Otelin yakınındaki Le Jardin de Tuileries ve Opera Garnier`ye yürüyerek veya metroyla kolayca erişilebilir.

Le Meurice Hotel

Adres: 228, Rue De Rivoli, 01. Louvre – Châtelet, 75001 Paris 

Le Meurice, Paris`in merkezinde yer alan bir saray oteldir. Tesiste, 3 Michelin yıldızlı bir restoran bulunur. Odaların tümü, antika mobilyalarla donatılmış klasik bir dekorasyona ve mermer banyoya sahiptir. Le Meurice`in restoranında gurme Fransız mutfağı sunulmaktadır. Öğünler, dekorasyonu Versay Sarayı`ndan (Château de Versailles) esinlenmiş büyük yemek alanında servis edilmektedir. Otel, Place de la Concorde ve Champs-Elysees’ye  yürüyerek 5 dakikalık mesafededir. Louvre Müzesi otele sadece 600 metre uzaklıktadır. Bastille ve La Defense semtlerine direkt ulaşım imkanı sağlayan Tuileries Metro İstasyonu ise 100 metre mesafede yer almaktadır.

Saint James Paris

Adres: 43 Avenue Bugeaud, 16. Trocadéro, 75016 Paris

Şanzelize`ye 20 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Saint-James Paris, özel bahçesi de bulunan şık bir 19.yy binasında konumlanmıştır. Otel bünyesinde bir spa tesisine sahipti. Otel özellikle konumu itibariyle balayını alışveriş yaparak da değerlendirmek istiyorsanız sizin için doğru tercih olacaktır.

Hôtel Bedford

Adres: 17, rue de l`Arcade, 08. Şanzelize, 75008 Paris

Hôtel Bedford, Paris`in merkezinde, Champs Elysees ve Opera Garnier arasında konumlanmıştır. Victoria Restaurant ise yemek salonunda Fransız mutfağından lezzetler ve büfe kahvaltı sunmaktadır. Saint-Lazare garı, Boulevard Haussmann, Galeries Lafayette ve Printemps alışveriş merkezleri, otelden sadece 3 dakikalık yürüme mesafesindedir. Paris`in tüm ünlü yerlerine kolay ulaşım sağlayan Madeleine Metro İstasyonu, 250 metre uzaklıktadır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI