Ana SayfaGüzellikSaç Modelinize Uygun Makyaj

Saç Modelinize Uygun Makyaj

Saç ve makyaj uyumu her kadın için önemli bir unsurdur. Önemli bir davete hazırlanırken yaptırdığınız saç modeline hangi makyaj uygun olacak stresine giriyorsanız, bu haber tam sizlik! Dalgalı, düz veya toplu. Tüm saç modellerine uygun makyaj kombinleri bakın hangileri… 

DALGALI SAÇ & ELMA YANAKLAR

Eğer Shakira gibi dalgalı saçlarınız varsa, zaten çok tatlı gözüküyorsunuz demektir. Buna ek olarak makyajınızda dikkat etmeniz gereken en büyük unsur; yanaklar! Yanaklarınıza, cildinize uygun bir tonda allık sürerek, saç ve makyaj kombininizi tamamlayabilirsiniz.

DÜZ SAÇLAR & BUĞULU GÖZLER

Hemen her kadının kurtarıcısı düz saçlar için, çok klasik bir makyaj yöntemiyle durumu kurtarabilirsiniz. Düz saçın çekiciliğini, gözlerinize uyguladığınız buğulu göz makyajıyla bütünleştirebilirsiniz. Aynı Leighton Meester`ın elde ettiği bu görünüm gibi!

ENSEDE AT KUYRUĞU & KIRMIZI RUJ

Bu iki güzellik klasiğini bir araya getirmek, size tahmin edebileceğinizden çok daha fazla hava katacak. Ayrıca bu iki çabasız adım, dakikalarınızı bile almaz! Emma Stone`un kırmızı halıda tercih ettiği bu saç ve makyaj kombini, her yerde kurtarıcınız olacak türden.

TEPEDEN DAĞINIK TOPUZ & PEMBE RUJ

Gideceğiniz yere geç mi kaldınız? Hiç problem değil. Saçınızı hemen döndürün ve tepeden topuz yapın. Ardından makyaj çantanızdaki en patlak pembe ruju dudaklarınıza uygulayın. Görev başarıyla tamamlandı! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI