Ana SayfaGüzellikŞapkayla uyumlu saç modelleri

Şapkayla uyumlu saç modelleri

Bereler her saç tipiyle uyumludur ama bir tutam saçınızı berenin dışına çıkarırsanız daha güzel görünür. Perçemleriniz varsa bereyi geriye yatırdıktan sonra  iki taraftan perçemlerinizi çıkarabilirsiniz. Saçlarınız kısaysa düzleştirmeyi, uzunsa dalgalı bırakmayı deneyin.

Havalı fötr şapkalar maskülen bir hava yaratır. Bu yüzden saçlarınıza feminen bir görünüm kazandırmaya çalışın. Dalgalı ve doğal haline bırakılmış saçlar fötr şapkayla harika gözükür. Ya da saçlarınızı geriden toplayıp perçem bırakabilirsiniz. Ama ne olursa olsun saçalrınızın gözükmesini sağlayın.

Babanemizin saç bandı bu kış çok moda. Ama artık arkası açık. Kulaklık gibi kullanılan saç bantlarını özellikle kısa saçlılara tavsiye ediyoruz.

Biçimli bir şapkayla biçimli saçlar güzel gider. Saçlarınızı örerek ya da at kuyruğu yaparak hoş görünebilirsiniz. Uçuşan saçları önlemek için saç şekillendirici kullanmayı deneyin.

Kulaklarınızı kapayan aviator şapkalar görenin içini ısıtacak. Dalgalı ya da düz; saçlarınız omuz hizasında ya da daha uzunsa bu şapkalar size çok yakışır.

Kocaman şapkalara kocaman bukleler gerekir. Saçlarınız düzse, maşayla saçlarınıza hacim kazandırıp, şekilelndiricyle sabitleyin. Saçlarınız kıvırcıksa düzleştirmekle vakit kaybetmeyin, yalnızca elektriklenmeyi önleyen bir şaç bakım ürünüyle dalgaları netleştirmeniz yeterli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI