Ana SayfaModaEn ilham verici street style blogları

En ilham verici street style blogları

Garance Doré

Fransız blogger’ın Scott Schuman’la olan ilişkisine, açtığı blogdan daha fazla ilgi gösteriliyor olsa da, Garance Doré’nin işini hakkıyla yerine getirdiği de bir gerçek.

Bill Cunningham

Bill Cunningham ilerlemiş yaşına rağmen moda üzerine olan bilgisi ve zevkiyle kitleleri peşinden sürüklüyor.

Phil Oh

Phil Oh yalnızca harika bir fotoğrafçı değil; aynı zamanda başarılı bir işadamı. Moda haftasında çektiği fotoğrafların etkileyiciliği bir yana; çektiği fotoğrafları ve diğer tüm işleri satmakta usta. Aynı anda milyonlarca işi bir arada yürütebilme yeteneği sayesinde başarıdan başarıya koşuyor.

 

Rei Shito

Street style fotoğrafçılık uzun yıllar öncesinden beri Japonya’da kabul görmiş bir meslek. Bu yüzden dünyanın en iyi street style blogger’larından birinin Rei Shito olması hiç şaşırtıcı değil. Dergilere verdiği fotoğraflar Rei Shito’nun konusunda uzman olduğunu bize gösteriyor.

Yvan Rodic

Fotoğrafçı Yvan Rodic tüm Avrupa’yı bir yandan gezip, bir yandan fotoğraflıyor. Detaylara verdiği önem her fotoğrafta dikkat çekiyor. Başarılı fotoğrafçının bir de kitabı var.

Vanessa Jackman

Londra’da eğitim görmüş fotoğrafçı moda ikonlarından, sokaktaki insanlara kadar birçok insanı fotoğraflamasıyla takdir topluyor. Yaptığı işlerle büyük ilgi görüyor.

Scott Schumann

The Sartorialist`i hazırlayan Scott Schuman için bu işin mihenk taşı diyebiliriz. Burberry ve DKNY gibi modaevleri için reklam kampanyaları için de çalışan fotoğrafçı, sevgilisi Garance Doré’yle bir televizyon programı hazırlayıp sunacak.

Tommy Ton

Muhteşem ayakkabı fotoğrafları sayesinde üne kavuşan Tommy Ton’un yaptığı kusursuz çalışmalar onu moda haftasının en ünlü fotoğrafçılarından biri yaptı.

Maya Villiger

Los Angeles doğumlu Villiger listedeki diğer isimler kadar çok bilinmese de, bu durumun yakın zamanda değişeceğine şüphe yok. Fotoğrafçı, yaptığı stil portreleri ve kolajlarla büyük beğeni topluyor.

Hanneli Mustapata

Hanneli fotoğrafçılık yeteneği kadar, zevkli giyim tarzıyla da dikkat çekiyor. Çektiği fotoğraflardan kendisi de ilham alıyor ve daha da iyi bir tarz yaratmaya çalışıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI