Ana SayfaGüzellikYüzünüze Uygun Kaş Şeklini Bulun

Yüzünüze Uygun Kaş Şeklini Bulun

Makyaj yapmadan, doğal bir görünüm ve ifade kazanmak için, işe kaşlarınızdan başlayın. Yüzünüzün şekline göre, kaşlarınızı değiştirin.

Sarah Jessica Parker

Uzun Yüz: Doğal Kaşlar
Uzun yüzler için, yatay olarak enine doğru uzun bırakın. Kaşınızı gür olmasın. İnce ve düz bırakın. Bu şekil, yüzünüzü daha zarif gösterir.

Haber: Simge Akzambak

Emma Stone

Yuvarlak Yüz: Kalın Kavisli

Yuvarlak yüzde yanaklar ön planda olduğu için, kaşlarınızı kavisli ve yüksek bırakın. Tabii bu kavis ince değil, kalın olmalı.

Reese Witherspoon

Kalp Yüz: Düşük Kaşlar

Kalp şeklindeki yüzlerin en dikkat çeken özellikleri; çenenin uzun olması ve alın genişliği. Bu nedenle, kaşlarınızla çok oynamamanız, sizin daha doğal bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Alın geniş olduğu için, çok düzenli alınmış bir kaş hoş gözükmeyebilir. Bunun yerine kaşlarınızı dağınık bırakın. Özellikle kaşınızın bitiş kısmını aşağıya doğru tercih edin. Arada kaşlarınızı temizletmek yeterli olacaktır.

Olivia Wilde

Kare Yüz: Keskin Kaşlar

Kemikli ve keskin yüz hatlarına sahipseniz, dikkati kaşlarla dengelemelisiniz. Saçlarınızda iki ton daha koyu bir kaş kalemiyle kaşınızın boş kısımlarını gölgelendirin.

Cara Delevingne

Oval Yüz: Düz Kaşlar

Bu yüz şekline sahipseniz çok şanslısınız! Kaşınızı her türlü şekillendirme şansına sahipsiniz. Şimdilerde de çok moda olan kalın kaş, sizin yüzünüze en uygun ve doğal görünümü sağlayacak.

Halle Berry

Elmas Yüz: Virgül Kaşlar

Elmas şeklinde bir çene ve çıkık elmacık kemikleri olan bir yüze sahipseniz, kaşlarınız virgül gibi olmalı. Kaşlarınız birbirine yakın olmalı ve şakaklara doğru gelen kısmı da virgül şeklini almalı. Böylece elmacık kemiğinizle , kaşınız birbirini orantılar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI