Ana SayfaDefileEXQUISE: Kendi Hikayesini Yaratan Kadınlar

EXQUISE: Kendi Hikayesini Yaratan Kadınlar

İlhamını kendi hikayesini yaratan kadınların şehirli hayatlarından ve farklı hayatlar kurmak amacıyla çıktıkları yolculuklardan alan koleksiyon, kendi potansiyelini gerçekleştirmeyi tercih eden kadınların cesaretini gözler önüne sermek istercesine renkli bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.

Şehirli hayatlarına her geçen gün yeni ivmeler ekleyen kadınların enerjisini vurgulamak için oldukça dinamik renklerin  bir arada kullanıldığı ‘Tell  Your Story’ koleksiyonunda, EXQUISE koleksiyonlarının vazgeçilmezi puantiye de klasiğin dışında bir yorumla yeni sezonda da  yerini alıyor.  

Farklı dokuları renk zenginliğiyle bir arada kullanmayı seven ve doğaya olan tutkusunu yeşil renge düşkünlüğüyle vurgulan Exquise, yeşilin birçok tonunu toprak tonlarıyla bir arada kullanıyor. Şehirdeki yoğun hayatından vazgeçip, doğayla iç içe farklı hayatlar kurmak için cesaret edip, yola çıkan ve yeni hikayeler yaratan kadınlara selam gönderiyor. Vazgeçilmez çizgiler, verilen kararların dinamiğini vurgularken çiçek desenleri doğaya duyulan özlemi anlatıyor.

Hafif ve doğal kumaşların, bele vurgu yapan elbise ve eteklerin yoğunlukta kullanıldığı koleksiyonda büzgü, pili ve volan detayları koleksiyonun her bir parçasında farklı zenginlik ve hareket alanları yaratırken, cesur bacak boyunu ortaya koyan yırtmaçlar oldukça dikkat çekiyor. Hacimli kol formları ve uçuşan asimetrik piliseler de koleksiyonun öne çıkan diğer detaylarını oluşturuyor.  

Tasarım direktörlüğünü Ebru Atılgan’ın üstlendiği EXQUISE İlkbahar-Yaz 2020  koleksiyonunda defilenin koreografisini Öner Evez, stil danışmanlığını Mert Yemenicioğlu gerçekleştirirken, ayakkabılarda Lutvelizade ve aksesuarlar da Mamakool Jewellery kullanıldı. Makyaj ürünlerinde ‘’MAC’’ tercih edilirken, saçta ‘’Loreal’’  ürünleri kullanıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI