Ana SayfaYaşam11 Kasım Dünya Bekarlar Günü'nde Yapabileceğiniz 9 Eğlenceli Şey

11 Kasım Dünya Bekarlar Günü’nde Yapabileceğiniz 9 Eğlenceli Şey

Bugün 11 Kasım Dünya Bekarlar Günü! Unutmayın ki her şeyden önce gelen şey, kendinizle olan ilişkiniz. Bu eğlenceli gün için önerilerimiz ise içeriğimizde saklı!

Kristaller ve Meditasyon

Kendinizi ne zaman “gerçekten” dinlediniz? Yoğun tempoyu bir kenara bırakıp, meditasyon yapmaya ne dersiniz? Pek çok konuda olumlama yapıp, evrenin pozitif enerjisini üzerinize de çekebilirsiniz.

Tüm bunlarla birlikte kristallerin gücünden yararlanarak gerçek aşkı kendinize de çekebilirsiniz.

Cildinize Özen Gösterin

Bir ilişki sizi bırakabilir ancak cildiniz ömrünüz boyunca sizinle olacak! İyi bir maske, bir kadeh şarap ve güzel mumlar eşliğinde kendinize ev yapımı bir Spa günü yaratın.

Fazlalıkları Eleyin

Hayatınızdaki fazlalıkları atmaya eşyalarla başlayın. Uzun süredir giymediğiniz giysileriniz ya da kütüphanenize sığmayan kitaplarınız… Bunları alım-satım sitelerine koyabilir veya ihtiyacı olanlara verebilirsiniz.

Yeni Yıl Öncesi Dolabınıza Kilit Parçaları Ekleyin

Yıl sonu indirimleri pek çok siteye çoktan geldi veya gelmeye hazırlanıyor. İyi bir alışverşi listesi yapın ve ihtiyaç sıralamasına göre almayı ertelediğiniz parçaları artık halledin. İyi ve seksi bir çift iç çamaşırını da unutmayın!

Arkadaşlarınızla Eğlenceli Bir Buluşma Ayarlayın

İyi arkadaşlar “herşeydir!” Bu yüzden onlarla gerçekten iyi ve eğlenceli bir plan yapın. Alışveriş turu sonrası bir Meksika restoranına gidebilir veya karaoke gecesi ya da pijama partisi düzenleyebilirsiniz.

Dizi Bitirmenin Tam Sırası

“Binge watching” tanımının hakkını veren, “bu bölüm son, sonra ekran karşısından kalkacağım”cümlesini asla kabul etmeyen o kaliteli dizilere bir tık uzaktasınız!

Film Gecesi Yapın

En son ne zaman gerçekten iyi bir film izlediniz? İnanın biz de hatırlamıyoruz! Neyse ki aksiyondan, romantik komedilere; Kore filmlerinden dram yapımlarına; ayrıntılı bir film rehberine sahibiz. Göz atmayı unutmayın>>> Film Önerileri & Netflix Film Önerileri

DM’den Yürüme ya da İletişimsizlik Gibi İlişki Sorunlarına Çare Oluyoruz

Trendus editörleri olarak bu kez kıskançlık, DM'den yürüme ve sosyal medya şifreleri gibi günümüz ilişki problemlerini ele aldığımız videoyu izleyebilirsiniz! Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı da unutmayın!

Online Flört Uygulamalarını Kullanın

İster eğlence, ister sohbet, ister ilişki isteğiyle olsun… Günümüzde Tinder’dan Bumble’a; online flört uygulamaları konusunda seçeneğimiz oldukça fazla. Hangisini kullanmak istediğiniz konusunda soru işaretleriniz varsa, Trendus editörleri olarak çevrimiçi flört app’lerini incelediğimiz eğlenceli Sosyal Flört yazı dizisini okuyabilirsiniz.

Okumak için>>> Sosyal Flört Serisi

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI