Ana SayfaDizi ve Film Önerileri2021'in Merakla Beklenen Netflix Film ve Dizileri

2021’in Merakla Beklenen Netflix Film ve Dizileri

FİLM: Malcolm & Marie

Konusu: Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson'ın pandemi koşullarında karantinada çektiği film, yönetmen bir adam ve kız arkadaşının bir galanın ardından aralarında kutlama yapmaları ve saatler ilerledikçe ilişkilerini sınayacak soru ve sorunlarla yüzleşmelerini konu alıyor. 
 

Oyuncu kadrosu: Zendaya, John David Washington

FİLM: Don't Look Up

Konusu: Big Short ve Vice filmlerinin yönetmeni Adam McKay, Netflix için yıldız isimlerle dolu bir filmin hazırlığında. Hiciv öğeleri barındıracak komedi filminde, çok da başarılı olmayan iki gökbilimciyi Dünya'yı yok etmek üzere olan bir asteroide karşı insanlığı uyarmak için çabalarken izleyeceğiz.
 

Oyuncu kadrosu: Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Rob Morgan, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Himesh Patel, Tomer Sisley

FİLM: Red Notice

Konusu: Netflix'in 2021'de iddialı aksiyon yapımlarından biri olacak Red Notice'te Dwayne Johnson'ı bir Interpol ajanı, Gal Gadot'u rakibi olmayan bir sanat hırsızı ve Ryan Reynolds'ı dünyanın en büyük dolandırıcısı olarak izleyeceğiz.
 

Oyuncu kadrosu: Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Chris Diamantopoulos, Ritu Arya

FİLM: Bruised

Konusu: Halle Berry'nin hem yönetmen koltuğunda oturacağı hem de başrolü üstleneceği bu dövüş filminde, Berry'yii 6 yaşındaki oğlunun hayatını değiştirmek için yeniden dövüş ringlerine dönen, çaptan düşmüş bir dövüş ustası olarak göreceğiz. 
 

Oyuncu kadrosu: Halle Berry, Shamier Anderson, Adan Canto, Sheila Atim

FİLM: To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean

Konusu:  Serinin üçüncü filminde Lara Jean ve erkek arkadaşı Peter'ın lise son maceralarına tanık olacağız. Yaz aylarında çekimleri tamamlanan filmin 2021'in ilk yarısında Netflix'te yer alması bekleniyor.

Oyuncu kadrosu: Lana Condor, Noah Centineo, Jordan Fisher, Anna Cathcart, Janel Parrish, Ross Butler, Madeleine Arthur, Emilija Baranac, Holland Taylor, John Corbett 

FİLM: Bird Box 2

Konusu: Sandra Bullock başrolündeki çok konuşulan filmin 2021'de devamı geliyor. Bird Box kitabının devamı niteliğinde yazılan Malorie 2020 yazında okuyucuyla buluşmuştu. Şimdi sıra devam filminde.

FİLM: The Woman in the Window

Konusu: Paramount yapımı olan film yaz aylarında Netflix'e satıldı. Psikolojik gerilim türündeki bu roman uyarlaması filmi Joe Wright yönetiyor. Neredeyse bir yıldır evden çıkmayan Anna Fox'un hikayesini konu alıyor. Evde geçirdiği bu süreçte kendini yeni yan komşularının hayatlarını gözetlerken bulur. Bu, istemeden bir suça tanıklık etmesine neden olacaktır.

Oyuncu kadrosu: Amy Adams, Julianne Moore, Gary Oldman, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Anthony Mackie

FİLM: Blonde

Konusu: Blonde filmi Joyce Carol Oates'in Marilyn Monroe hakkında yazdığı aynı adlı romandan uyarlama olacak. Film kitaptaki gibi Monroe'nun yükseliş zamanlarına ve ölümüne odaklanacak. Yönetmen koltuğundaysa Andrew Dominik var.

Oyuncu kadrosu: Ana de Armas, Evan Williams, Bobby Cannavale, Scoot McNairy, Adrien Brody, Rebecca Wisocky, Garret Dillahunt, Julianne Nicholson

FİLM: Hustle

Konusu: Orijinal Netflix filmi Hustle , 2021'de yayıncıda ilk kez sahneye çıkan kişi olacak. Filmde Sandler'ı iyi bir basketbolcuyu keşfederek NBA'de oynaması için ABD'ye getiren bir yetenek avcısı olarak izleyeceğiz.  

Oyuncu kadrosu: Adam Sandler, Queen Latifah, Robert Duvall, Ben Foster

FİLM: Pinocchio

Konusu: Pozitif Disney versiyonlu Pinokyo haricinde, orijinal hikayeye çok daha bağlı bir Pinokyo yapımı izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda Pan's Labyrinth ve The Shape of Water'ın arkasındaki isim Guillermo del Toro var. Stop-motion bir müzikal animasyon olarak hazırlanan filmde usta isimler seslendirme yapacak. 

Seslendirmeler: Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley, Ron Perlman, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Cate Blanchett, John Turturro, Tim Blake Nelson, Finn Wolfhard, Burn Gorman

DİZİ: Inventing Anna

Konusu: Hikayesi, Jessica Pressler'ın New York Magazine makalesi "How Anna Delvey Tricked New York’s Party People" ışığında oluşturulacak dizi, Anna Delvey adlı dolandırıcının yaşadıklarını gerçek olaylara dayanarak işleyecek. Dizinin yaratıcısı ise Shonda Rhimes.

Oyuncu kadrosu: Julia Garner, Anna Chlumsky, Katie Lowes, Laverne Cox, Alexis Floyd, Arian Moayed, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, Terry Kinney

FİLM: Tick, Tick… Boom!

Konusu: Film, oyun yazarı Jonathan Larson'ın otobiyografik müzikaline dayanıyor. New York'ta yanlış kariyer seçimi yapmaktan endişe duyan yetenekli bir bestecinin hikayesini izleyeceğiz.

Oyuncu kadrosu: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, Robin de Jesús, Joshua Henry, Judith Light, Bradley Whitford

FİLM: The Kissing Booth 3

Konusu: Netflix'in sevilen gençlik filmi serilerinden The Kissing Booth üçüncüsüyle seyircisiyle buluşacak.

Oyuncu kadrosu: Joey King, Jacob Elordi, Molly Ringwald, Joel Courtney, Maisie Richardson-Sellers, Taylor Zakhar Perez

FİLM: The White Tiger

Konusu: Film, günümüz Hindistan'ının sosyal meselelerini ve sınıf mücadelesini işliyor. Fakir bir gencin planlar yapıp karanlık işlere de bulaşarak kendi taksi zincirini kurma hırsını izleyeceğiz.

Oyuncu kadrosu: Priyanka Chopra, Rajkummar Rao, Adarsh Gourav

DİZİ: Pieces of Her

Konusu: Karin Slaughter'ın kitabından uyarlanan Pieces of Her, Netflix'in sekiz bölümlük yeni dizisi olarak karşımıza çıkacak. Olaylar bir anne kızın alışveriş merkezinde öğle yemeği yerken ölümcül bir silahlı çatışma içinde kalmasıyla başlar.

Oyuncu kadrosu:  Toni Collette, Bella Heathcote, David Wenham

FİLM: The Dig

Konusu: Aynı adlı John Preston kitabından uyarlanacak film, 6. yüzyıldan 7. yüzyıla tarihlenen iki erken ortaçağ mezarlığının ortaya çıkarıldığı Suffolk'taki Sutton Hoo buluntusunu konu alacak. 

Oyuncu kadrosu: Ralph Fiennes, Carey Mulligan, Lily James, Johnny Flyn

FİLM: The Power of the Dog

Konusu: Jane Campion'un yazıp yönettiği filmin hikayesi, Thomas Savage'ın romanına dayanıyor. Filmde Montana'da birlikte bir çiftlik işleten iki zıt karaktere sahip erkek kardeşin yaşamlarına tanık olacağız.

Oyuncu kadrosu: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Thomasin McKenzie, Kodi Smit-McPhee, Frances Conroy, Keith Carradine 

FİLM: Moxie

Konusu: Amy Poehler yönetmenliğindeki film, Jennifer Mathieu'nun popüler romanına dayanıyor. Yapım, Teksaslı bir genç kızın, okuduğu lisede düzenlediği feminist bir devrimi konu alacak.

Oyuncu kadrosu: Hadley Robinson, Josephine Langford, Patrick Schwarzenegger, Marcia Gay Harden, Clark Gregg, Ike Barinholtz, Josie Totah, Lauren Tsai

FİLM: Born to Be Murdered 

Konusu: Born to Be Murdered, Yunanistan tatilleri sırasında korkunç bir komploya karışan bir çiftin hikayesini konu alacak.

Oyuncu kadrosu: John David Washington, Alicia Vikander, Boyd Holbrook, Vicky Krieps

FİLM: Sweet Girl

Konusu: Sweet Girl, karısını kaybeden ve katillerinden intikam almaya yeminli bir babanın hikayesini konu alıyor. Bu esnada kızını korumak için de yapması gerekenler olacak.

Oyuncu kadrosu: Jason Momoa, Isabela Merced, Marisa Tomei, Manuel Garcia-Rulfo, Justin Bartha, Nelson Franklin

DİZİ: Jupiter's Legacy

Konusu: Dizi, 1930’lı yıllarda özel güçleri olan ilk süper kahraman neslinin hikayesini konu alacak. Bir yandan da onlara yetişmek için çabalayacak, miraslarını sürdürmekle yükümlü günümüz süper kahramanları olacak. 

Oyuncu kadrosu: Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI