Ana SayfaGüzellik40 Yaş Üstü Ünlü İsimlerin Favori Göz Altı Kremleri

40 Yaş Üstü Ünlü İsimlerin Favori Göz Altı Kremleri

Siyah halkalardan kırışıklıklara; pek çok göz altı sorununa çözüm getiren göz altı kremlerinde yaş özelinde kullanıldığında daha etkili sonuçlar alındığı bir gerçek. Peki 40 yaş ve üzeri için en iyi göz altı kremleri hangileri? Cevabını ünlü yıldızlardan alıyoruz. İşte 40 yaş üstü ünlü isimlerin favori göz altı kremleri…

Kate Moss

Günlük rutini oldukça basit olarak tanımlayan Kate Moss'un favorisi Japon güzellik markası Decorte. Markanın cilde dolgunluk veren Decorté AQ Meliority Intensive Regenerating Eye Cream ürünü favorisi. 

Katie Holmes

Marka elçisi olduğu Olay'in Regenerist Eye Lifting Serum'unu kullanan Katie Holmes; aydınlık ve sıkı göz altlarını bu ürüne borçlu. 

Jennifer Aniston

Yıllara meydan okuyan Jennifer Aniston'ın göz altları konusunda sırları bir hayli basit ve şaşırtıcı. Aniston gece yatağa girmeden önce göz altlarına yoğun derecede vazelin uyguladığını ve şişlikler için buzdan yardım aldığını söylüyor. 

Jennifer Lopez

Bir diğer geriye doğru yaş alan isim de kuşkusuz ki J.Lo. Dermatoloji uzmanı Dr. Harold Lancer'in markasından Lancer Eye Contour Lifting Cream ürünü favorisi. 

Thandie Newton

46 yaşındaki Newton, Clarins'in tüm ürünlerini çok sevdiğini söylüyor. Özellikle lip balm ve göz altı kremlerinin favorisi olduğunu söyleyen Newton'ın kremde favorisi Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate Eye Cream.

Drew Barrymore

Göz altlarının yaşa bağlı değil doğuştan hep belirgi olduğunu söyleyen Barrymore; yağsız ve koyu halkalara çözüm sunan Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector ürününü kullanıyor. 

Victoria Beckham

Ünlü stil ikonu; serum formundaki Cosmedix Eye Genius Brilliant Eye Complex ürününü kullanıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI