Ana SayfaYaşamAdrenalin Festivaline Hazır mısınız?

Adrenalin Festivaline Hazır mısınız?

Yeter televizyondan izlediğimiz, biraz da biz koşup engelli parkurları aşalım diyenlerin sesine kulak veren bir festival! 4 km’lik benzersiz bir engelli koşu parkuru ve onu tamamlayan sağlıklı yaşam alanlarında yepyeni bir deneyime hazır mısınız? Heyecan ve eğlence yüklü bir parkuru takip eden, hem katılımcının hem misafirlerinin gün boyunca zaman geçirebileceği cezbedici bu festival alanı Reebok enerjisiyle yükseliyor!

Sene içerisinde 2 sefer yapılacak bir engel koşusu festivali olan Reebok Mudrace'da, yetişkin ve çocuklar için hazırlanan iki ayrı parkura, gün içinde 4 seansta koşucular alınıyor. Hedef, günlerce hayali ile yatılıp kalkılan Çamur Havuzları ve 20 den fazla engeli başarı ile ve tabii en önemlisi eğlenerek bir bir aşmaktır.

Parkur, ismine yaraşacak şekilde birbirinden çamurlu engellerle donatılıyor. Çamur engellerinin yanında parkurda bir düzine fiziksel engel ve fitness engeli yer alıyor. Parkurlar ve festival alanı en az yetişkinler kadar minik maceracıları da hedef alacak şekilde birbirinden renkli parkur ve uygulamalarla tasarlanıyor.

Eylül ayında Milyon Beach Sarıyer'de gerçekleşecek olan Reeook Mudrace'ı keşfetmeye hazır mısın? 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI