Ana SayfaGüzellikAudrey Hepburn’ün 4 Güzellik Sırrı

Audrey Hepburn’ün 4 Güzellik Sırrı

Kalın ve Dolgun Kaşlar

Hiç şüphesiz Audrey Hepburn’ün en çok konuşulan özelliği kalın kaşlarıdır. Sabrina, My Fair Lady, Breakfast at Tiffany’s ve Funny Face gibi rol aldığı birçok filmde, Audrey Hepburn dolgun kaşlarını ve pek çok  belirgin özelliğini tüm doğallığı ile ortaya çıkartabiliyordu. “Hepburn kaşları” doğal form tercih edenler için günümüzde popülerliğini hâlâ koruyor, birçok kadının kaş şekline ve makyajına yön veriyor.


 

Bobbi Brown // Perfectly Defined Long – Wear Brow Pencil
Kaşları kusursuzca belirginleştiren, uzun süre kalıcılığı olan bu kullanışlı kaş kalemi ile kaşlarınız her zaman taze ve canlı görünür.

Fotoğraf: “Roman Holiday” (Roma Tatili) , 1953

 

Hafif Makyaj ile Doğal Görünüm

Audrey Hepburn’ün en önemli özelliği, makyajında kontrastlar kullanmasıdır. Minimalist güzellik anlayışından yana olan ikonun cildi; kalın kaşları, koyu renk saçları ve canlı dudakları ile hep bir tezat içindedir. Bu nedenle çoğu zaman, hafif bir makyaj ile kusursuz olan cildini vurgulamayı tercih etmiştir. Audrey Hepburn’ün de uyguladığı mat ve doğal ten makyajı, son yılların yükselen makyaj trendleri arasında. Doğru renk tonlarını tercih ederek, kirpiklerinizin dolgun görünmesini sağlayan bir maskara ve şeftali tonlarında bir allık ile yüzünüze renk katabilir ve zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Christian Dior // Diorshow Pump ‘N’ Volume Maskara
Her açıdan mükemmel görünüş sağlayan bu maskara ile kirpiklerinize istediğiniz hacmi kazandırabilirsiniz.

 

Fotoğraf: “Breakfast at Tiffany’s” (Tiffany’de Kahvaltı) , 1961

Kusursuz Bir Cilt

Dolgun ve pürüzsüz cildi ile Audrey Hepburn tüm zamanların en önemli güzellik ikonlarından biri oldu. Aşırı makyajın cildi kuru ve olduğundan daha yaşlı gösterdiğini biliyordu. Audrey Hepburn gibi, sağlıklı ve güzel cilt görünümüne sahip olmak için, aşırı makyaj yapmaktan kaçınmalı, cilt tipinize uygun olan ürünler ile cildinize bakım yapıp, ışıltı katabilirsiniz.

Dr Dennis Gross // C+ Collagen Brighten & Firm Vitamin C Serum
İçerisinde bulunan C vitamini ile cilde kaybettiği enerjiyi geri kazandıran Dr Dennis Gross’un bakım serumu, içeriğindeki kollajen amino asitleri ile cilde eski dolgunluğunu ve ışıltısını geri kazandırır.
 

Fotoğraf: “My Fair Lady” ( Benim Güzel Meleğim ) 1964

 

Parlak ve Sağlıklı Saçlar

Unutulmaz aktris Audrey Hepburn, kendi dönemine farklı saç modellerini kabul ettiren bir ikon. Zarif topuzu ya da kısacık modern saç kesimi, her anlamda parlak ve sağlıklı saçları ile en güzel görünümü yakalamak isteyen birçok insana ilham vermeye devam ediyor.
 


Kerastase // Aura Botanica Yoğun Besleyici Maske 
Saçlarda pürüzsüzlük ve elektriklenme kontrolü sağlar, saç tellerinizi yatıştırır ve parlak görünmesini sağlar.

 

Fotoğraf: “Sabrina” , 1954

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI