Ana SayfaGüzellikBayram Tatiline Cildinizi Hazırlamanız İçin En Etkili ve Pratik Ürünler

Bayram Tatiline Cildinizi Hazırlamanız İçin En Etkili ve Pratik Ürünler

Uzun bir tatil bizleri bekliyor! Peki cildiniz buna hazır mı? İşte yeni çıkanlardan derlediğimiz; bayram tatiline cildinizi hazırlamanız için en etkili ve pratik ürünler…

Lierac Sunissime Göz Çevresi İçin Global Yaşlanma Karşıtı Enerji Veren Güneş Kremi SPF +50

Işık terapisi tekniğinden ilham alınarak geliştirilen Sunissime Global Yaşlanma Karşıtı Göz Çevresi koruması daha kaliteli ve ışıltılı bir göz çevresine kavuşmanızı sağlıyor! Stick, içerisindeki %100 global güneş koruması teknolojisi ile göz çevrenizi tüm zararlı güneş ışınlara karşı korur(UVA,UVB, Kızılötesi Işınlar, Görünür Işık). Pro-taurine ile güneş ışınları nedeniyle oluşan serbest radikalleri enerjiye dönüştürür ve cilde canlılık verir. %100 mineral filtresi ile hassas göz çevresini rahatlatır ve hassasiyet oluşumunu önler. İçeriğindeki hyalüronik asit, avokado yağı ve Omega-3 ve 9 yağları ile göz çevresini yatıştırır, besler ve onarır. Hassas göz çevresi için özenle oluşturulan stick, güneşe çıkmadan göz çevrenize bolca, masaj ile uygulanır. Güzelleştirici, ton eşitleyici, aydınlatıcı pigmentler ile göz çevrenize doğal bir ışıltı vererek canlı bir görünüm sağlar. Güzelleştirici pigmentleri ve karnuba ekstresi ile güneş sonrası kırışıklık, koyu leke ve göz altı şişliklerine elveda diyoruz!

KinGirls Who Cares? Firm-it Maske

Cildimiz mevsim geçişlerinde bakıma her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor. Isı, nem, rüzgar ve ultraviyole gibi faktörlerdeki değişiklikler cildi olumsuz etkiliyor. Yazın ısınan hava ve artan nemin de etkisiyle ciltteki gözenekler genişliyor.

Eğlenceli cilt bakım markası KinGirls, gözeneklerinizi sıkılaştırmak, cildinizi toparlamak ve yeni sezona hazırlamak için Who Cares? Firm-it maskeyi sunuyor.

Tarte High Tides & Good Vibes Far Paleti

Beklenen marka Tarte'ın en özel paleti artık Türkiye'de! Sekiz toz göz farı ve dört adet parıltılı renkten oluşan palet ile ışıldamaya hazır olun!

Antioksidan özelliklere sahip deniz bitkileri özleriyle içeriği zenginleştirilmiştir

Sephora Collection Deniz Tuzu Etkili Sprey

Bu tuzlu spreyle, Kaliforniyalı sörfçülerin dalgalı saçlarına sahip olabilirsiniz. Bu sprey, saçları yapış yapış yapmadan ve kurutmadan onlara hacim ve sağlıklı bir görünüm veriyor. Denizden çıkmış havası vermek için saçların tamamına sıkılıyor.

Caudalie Güzelleştirici Güneş Koruyucu Yağ SPF30

Bu güneş koruyucu yağ, mükemmel, ipeksi cildi  ortaya çıkarır. Alkol ve silikon içermeyen formülü  ve susam ve ayçiçeği yağları ile besleyici Üzüm  çekirdeği yağının birleşiminden oluşan, E vitamini  açısından zenginleştirilen içeriğiyle mükemmel bir  ten ve ipeksi bir bronzluk vaat ediyor.

Nuxe Huile Prodigieuse® Florale

Cesur bir adımla, NUXE ikonik yağının yeni bir versiyonunu çıkarıyor. Feminenliğe gerçek bir övgü olan Huile Prodigieuse® Florale, tatlı ve temiz kokusuyla duyulara hitap ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI