Ana SayfaMagazinCara Delevingne Favori Seks Oyuncakları Hakkında Konuştu

Cara Delevingne Favori Seks Oyuncakları Hakkında Konuştu

Artık Lora DiCarlo isimli bir seks oyuncağı şirketinin ortağı olan Cara Delevingne; şirketinin yaptığı ürünler hakkında Instagram üzerinden samimi bir soru-cevap gerçekleştirdi. İşte Delevingne’in favorileri…

Yılbaşında yakın arkadaşlar için seks oyuncaklarının harika bir hediye seçeneği olduğunu söyleyen Cara Delevingne; "2020 bir seks oyuncağı olsa bu ne olurdu?" sorusunu kaktüs emojisiyle cevapladı.

Seks oyuncaklarına ilgisinin nedenlerini "Kadınların güçlendirilmesi, cinselliğinizi kucaklamak… Ayrıca kim seks oyuncaklarını sevmez ki?" şeklinde açıklayan Cara Delevingne; ürünlerinin her şeye değdiğinin altını çiziyor.

Seks oyuncaklarına yeni başlayanlar için Lora DiCarlo The Filare modelini öneren Delevingne, markasının ürünlerinin bir fanı olduğunu saklamıyor.

Favori seks oyuncağı sorulduğunda markasının "The Baci" adlı modelini söyleyen Cara Delevinge; seks oyuncaklarını saklama konusunda da tüyolar verdi. "Ben seyahat ederken seks oyuncaklarımı özel bir kesede saklıyorum. Ama konu oyuncaklar olunca utanmak yok! Lora DiCarlo oyuncakları oldukça tedbirlidir bu yüzden onları endişelenmeden ortada bırakabilirsiniz."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI