Ana SayfaGüzellikJowae'nin Nemlendirici Duş Jelleriyle Tazelenin

Jowae’nin Nemlendirici Duş Jelleriyle Tazelenin

Hassas ciltlerin ve tüm ailenizin kullanımına uygun nemlendirici duş jelleri, %95 doğal kaynaklı içerikleri ve vegan formülü ile cildinizin fizyolojik pH dengesini bozmadan ferahlık vaat ediyor. Suyla temasa geçtiğinde köpüren ve kolay durulanan jel yapısıyla, Asya esintilerini hissedebileceğiniz duş jelleri cildinizi nemlendirirken, ferah ve ışıltılı bir bakım sağlıyor.

 

Jowaé Nemlendirici Canlandırıcı Duş Jeli

Cildinizi temizlerken canlandıran yeni Jowaé Nemlendirici Canlandırıcı Duş Jeli, Asya’nın en değerli ve yaygın bitkisi bambunun içeriğindeki mineral ve vitaminlerden yararlanıyor. Antioksidan etkili lumifenol ve bambu suyunun birleşimi ile cildiniz nazikçe temizlenirken frezya ve orkide çiçeklerinin muhteşem kokuları ile kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlıyor. İster güne enerjik bir başlangıç yapmak için, ister günün yorgunluğunu atmak için yapacağınız duşlarda arınmış ve canlı bir cilde sahip olacaksınız.

 

Jowaé Nemlendirici Tazeleyici Duş Jeli

Mineraller bakımından zengin ve tazeleyici özelliği için kullanılan zencefil özü ile yeni Jowaé Nemlendirici Tazeleyici Duş Jeli, günün her anı taze ve ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Limon, yasemin ve misk notaları ile Asya esintilerini hissedebileceğiniz keyifli bir duş ile cildinizi nazikçe temizlerken, arınmanın ve yenilenmenin ferahlığını cildinize hissettiriyor.

 

Jowaé Nemlendirici Rahatlatıcı Duş Jeli

Saf ve doğal formülü ile hassas cilt kullanımına uygun, Güney Kore’nin yerel bitkisi amber çiçeğinin rahatlatıcı ve antioksidan etkisi ile cilde sayısız fayda sağlayacak Jowaé Nemlendirici Rahatlatıcı Duş Jeli eşsiz bakım riüteli sağlıyor. Cildi nemlendirirken, frezya çiçeği ve orkidenin büyüleyici kokuları ile rahatlatan duş jeli ile gündelik hayatın stresinden arınacaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI