Ana SayfaModaClaudia Schiffer'ın İkonik İki Görünümü Barbie Bebeklere Dönüştü

Claudia Schiffer’ın İkonik İki Görünümü Barbie Bebeklere Dönüştü

Claudia Schiffer Barbie bebeklerinden biri, ünlü modelin en büyüleyici görünümlerinden biri olan Versace 1994 Sonbahar/ Kış defilesinde giydiği mavi elbiseden oluşuyor. 

Donatella Versace bu tercih hakkında şunları söylüyor: "Küçük bir kız olduğumuz zamanlardan beri, Barbie hiçbir zaman sadece bir oyuncak bebek olmadı. En önemlisi, onunla birlikte gelişmeye devam eden toplumumuzun bir aynası olmasıydı. Claudia ve Barbie, hiç kimseye gerek duymayan iki güçlü kadın. Çünkü onlar her zaman kendi kaderlerinin yaratıcısı oldular. Claudia'nın 50. yaşını kutlamak için 1994 defilesindeki mavi elbisenin Barbie'nin kıyafeti olarak seçilmesi gurur verici. Feminen ve çekici; bu her ikisinin de tarzını özetliyor."

Diğer bir ikonik görünüm ise şüphesiz ki Balmain'in 2016 İlkbahar/ Yaz kampanyasındaki bu siyah kafesli elbiseydi. 

Balmain kreatif direktörü Olivier Rousteing ise şunları söyledi: "Claudia Schiffer elbette süper model kelimesinin tanımı. Yıllar boyunca özgüveni, stili ve güzelliğiyle milyonlara ilham verdi. Balmain kampanyası sonsuza dek en sevdiğim anılarından biri olarak kalacak. Bu görünümün, başka bir ilham verici moda ikonu olan Barbie'de de tekrarlanışını görmek beni oldukça heyecanlandırıyor."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI