Ana SayfaGüzellikEn İyi Sürdürülebilir Güzellik Markaları

En İyi Sürdürülebilir Güzellik Markaları

Burt's Bees

Arı sayıları azalıyor, bu da büyümek için tozlayıcılara ihtiyaç duyan en sevdiğiniz meyve ve sebzelerden bazıları için kötü haber. Burt's Bees, #BringBackTheBees kampanyalarıyla bu düşüşü tersine çevirmeye kararlı.

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel'in vegan saç bakım koleksiyonu, yüzde 99'a kadar doğal olarak türetilen formüllerle içerik şeffaflığına odaklanır. Üstelik ambalajı da akıllı: Şampuan şişeleri, minimum miktarda geri dönüştürülmüş plastikte maksimum miktarda ürün tutacak şekilde tasarlanmıştır. Kare şekline gelince? Bu, nakliye sırasında optimum verimliliği sağlamak için.

Origins

Origins'in Plant-A-Tree programı, şimdiye kadar dünya genelinde 500.000'den fazla ağaç dikerek karbon emisyonlarını dengelemeye ve biyolojik çeşitliliği artırmaya yardımcı oldu. Ayrıca, tüm dış ambalajları yenilenebilir enerji kullanılarak kağıttan yapılmıştır.

Love Beauty and Planet

Yüzde 100 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik ambalaj içinde paketlenmiş Love Beauty and Planet, ismine sadık kalarak, banyonuza akıllı eklemeler yapacak hem vücut hem de saç için kokulu, vegan formüller yaratıyor. Dahası, marka hem üretim hem de dağıtım genelinde karbon emisyonlarını takip ediyor ve açık için kendisine bir 'karbon vergisi' uyguluyor. Bu vergi fonu, karbon emisyonlarımızı dengelemeye yönelik çalışan üçüncü taraf programlarına bağışlanmaktadır.

Guerlain

Guerlain, son yıllarda bir dizi gezegen odaklı girişim başlattı. Markanın 'arı üniversitesi', azalan arı popülasyonlarını yavaşlatma girişiminde önde gelen uzmanları bir araya getirirken, Hindistan'daki vetiver üretimine verdiği destek, yavaşlayan bir tarım endüstrisini canlandırdı.

Tata Harper

Tata Harper uzun süredir geri dönüştürülebilir karton ambalajlar ve soya bazlı mürekkepler kullanıyor, ancak en son yeniliği özellikle heyecan verici. Doğal cilt bakımı uzmanı, yeni Water-Lock Moisturiser Nemlendiricisini, ürünü havadan kapalı tutarken (ve böylece hijyenik tutarken) tekrar tekrar kullanılmak üzere tasarlanmış yeniden doldurulabilir ambalajına yerleştirdi.

L'Occitane

L'Occitane kozmetik yedeklerini ilk benimseyenlerdendi ve şu anda banyo ve vücut ürünlerinin çoğu için yeniden doldurulabilir poşetler sunuyor.

We Are Paradoxx

Cooper, sürdürülebilirliğe çok yönlü bir yaklaşım getiriyor. Tüm ürünleri, kolayca ve sonsuz şekilde geri dönüştürülebilen alüminyum ambalajlarda geliyor ve formülleri, düşük enerjili aydınlatma ve atık azaltıcı su sayaçları kullanan fabrikalarda üretiliyor. Her ürün en az yüzde 88 doğal ve tamamen biyolojik olarak parçalanabilir, yani şampuanın nereye gittiği konusunda endişelenmenize gerek yok.

Davines

Çevre bilinci daha geniş güzellik endüstrisinin radarında bile olmadan önce Davines vardı. 1983 yılında temelinde sürdürülebilirlik olan B-Corp sertifikalı saç markası, zengin eko-projelerle saçınızı olduğu kadar dünyayı da iyileştirmeye kendini adadı. Marka, 2018'den beri karbon nötr ve şimdi 2030'a kadar net sıfır emisyon elde etmeye odaklanıyor. Markanın oldukça büyük listesindeki en heyecan verici ürün A Single Shampoo: yüzde 98,2 oranında biyolojik olarak parçalanabilen bileşenler (zeytinyağı türevli yüzey aktif maddeler dahil) içeren ve şeker kamışı plastik bir şişede bulunan ileri görüşlü bir formül.

Aveda

Aveda, güzellik endüstrisinde her zaman sürdürülebilirliğin ön saflarında yer aldı, ancak bu yıl markanın çabalarını daha da artırdığını görüyoruz. Her bir saç, cilt ve güzellik ürünü artık tamamen vegan – tamamlanması yıllar alan bir yeniden düzenleme gerektiren bu süreci tamamlamaları takdir edilesi. Serinin yüzde 85'inden fazlası geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak şişeleniyor ve şeker kamışından türetilen biyoplastiklerle ilgili deneyler şu anda devam ediyor. Yeni kağıda sarılmış katı şampuan çubuğu, başka bir heyecan verici hareket. Dahası, markanın genel merkezi tamamen rüzgar enerjisiyle çalışıyor. İklim aktivisti Arizona Muse, Aveda'nın ilk sürdürülebilirlik elçisi olarak şimdi gemide yer alan isimlerden, dolayısıyla daha büyük şeylerin gelmesini de bekliyoruz.

REN

Sürdürülebilirlik risklerinde öncü olan REN, çok yönlü girişimleriyle plastik atıklardan iklim değişikliğine kadar her şeyle mücadele ediyor. Sürdürülebilir kaynaklı içerikleri, geri kazanılmış okyanus-plastik ambalajları ve yeniden doldurma planı (Loop ile birlikte başlatılan) arasında marka, 2021'in sonunda 'sıfır atık' hedefine ulaşma yolunda iyi görünüyor. Bu yılki Dünya Günü'nü kutlamak için marka dikkate değer bir kampanya duyurdu. We Are Allies, REN'in dört önemli rakibiyle güçlerini birleştirdiğini görüyor; Biossance, Caudalie, Herbivore ve Youth To The People, sektördeki ambalaj atıklarını azaltmak için bir toplanma çağrısı yapıyor. REN'in gezegende bir ilk olan ahlakını benimseyen müttefik markaların her biri, 2025 yılına kadar tamamen sürdürülebilir bir paketleme süreci geliştirmeyi taahhüt etti. Karşılığında REN, tüketicileri kendileriyle alışveriş yapmadıklarında bu dört müttefiki desteklemeye teşvik ediyor. Rekabetin reklamını yapmak iş açısından pek mantıklı olmayabilir, ancak bu gezegen için bir nimettir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI