Ana SayfaGüzellikEvden Uzaktayken 3 Temel Madde İle Cilt Bakım Rutininize Devam Edin

Evden Uzaktayken 3 Temel Madde İle Cilt Bakım Rutininize Devam Edin

Tatile çıkmaya hazırlanıyor, ufak bir seyahat planlıyor ya da bir kaç günlüğüne arkadaşınıza kalmaya mı gidiyorsunuz? Evden uzak kalsanız bile bu 3 temel madde ile cildinizin alıştığı rutine devam edebilirsiniz. 

Güneşten doğru ürünle korunun

Tatilde pek çok kadın gün içinde makyajı tercih etmez ve kendini güneşin kollarına bırakır. Tabii bu anlarda bir güneş koruyucu kullanmak cildimizin UVA ve UVB ışınlarından zarar görmesini ve lekelenmesini önlemeye yardımcı olur. Ama herhangi bir güneş koruyucuyu değil mutlaka cilt tipinize en uygun olanı seçmelisiniz. Eğer yağlı bir cilde sahipseniz daha hafif yapıda, yağ içermeyen bir ürün tercih etmelisiniz. Cildiniz kuruysa yoğun nem verip koruyan bir krem işinizi görecektir. Ayrıca renkli bir güneş koruyucu kullanırsanız cildinizin görüntüsünü eşitleyerek bir taşla iki kuş da vurabilirsiniz.

Bir bakım çantası hazırlayın

Seyahate çıkmadan önce valizinize nasıl giysilerinizi, ayakkabılarınızı, aksesuarlarınızı koyuyorsanız, bunların yanına mutlaka bir âcil bakım çantası ekleyin. Bu çantanın içinde cilt temizleme jeli, tonik, nemlendirici, deodorant gibi temel ürünlerin yanı sıra güneş koruyucu krem, cilt tipinize uygun tek kullanımlık bir maske ve peeling, dudak koruyucu, gözaltı için maske ve krem, vücut kremi koyabilirsiniz. Bu ürünleri her gece yatmadan önce kullanarak yeni güne tazelenmiş olarak uyanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI