Ana SayfaModaFransız Kadınlarının İlham Veren Muhteşem Stil Görünümleri

Fransız Kadınlarının İlham Veren Muhteşem Stil Görünümleri

Hepimiz onlara hayranız; kusursuz, ince görünümleri, kemikli yüz hatları, kâküllü kısa saçları ve görünümlerini tamamlayan o muhteşem mat kırmızı rujları. Fransız kadınları hepimizde merak uyandırıyor ve birçoğumuz onlar gibi görünebilmek için can atıyor. Bu kadar kusursuz görünmelerini sağlayan nedir? Cevabı içeriğimizde bulabilirsiniz.

Fotoğraf: sarah_nait

Fransız kadınlarının bu kadar kusursuz görünmelerinin en temel sırrı: sadelik. Tek bir parçayla bile nasıl şık görüneceklerini iyi biliyorlar. Siz de blazer ceketinizi hareketlendirmek için kolye ve çantanızı pastel tonlarda kullanabilirsiniz. Bu sayede hem sade hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Fotoğraf: annelauremais

Bize sıkıcı gibi görünen kahve tonları, Fransız kadınlarının gardrobunda çok sayıda bulunuyor. Yok denecek kadar az yapılan makyajlarıyla trend bir görünüm sağlayabiliyorlar. Sıkıcı olduğunu düşündüğünüz bu renkleri daha fazla kullanmayı tercih edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken görünümünüzü deri çizmelerle tamamlamak.

Fotoğraf: camillecharriere

Trenchcoat'ları da atlamamak gerekiyor. Yaptığımız araştırmalarda, Fransız kadınları günlük giyimlerinde trenchcoat'ları çok fazla tercih ediyorlar. Bu görünümü sağlayabilmek için ekstra bir çabaya gerek yok; uzun bir trenchcoat'un altına giydiğiniz kahve çizmelerle muhteşem bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Fotoğraf: constancearnlt

Bu sezon sıkça karşılaştığımız bol paça pantolonları da sıkça tercih ediyorlar. Bu görünüm, hafta sonu arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız öğlen kahvesi buluşmaları için kesinlikle mükemmel bir tercih olabilir. 

Fotoğraf: jeannedamas

Ve tabii ki takım elbiseler. Davetler için muhteşem bir tercih. Bol kesim takım elbiselerin için de bile oldukça zarif görünmeyi başarıyolar. Doğal bir görünüme sahip kaküllü saçları da unutmamak gerekiyor. 

Fotoğraf: louisefollain

Çiçek desenlerini en güzel onlar kullanıyor. Muhteşem fizikleriyle oldukça zarif ve stil duruyorlar. Aksesuar seçimleri de oldukça sade ve şık. 

Fotoğraf: sabinasocol

Fransız kadınları şapkalardan vazgeçemiyor. Siz de bu şapkaları kullanarak sokak stilinizi daha şık bir hale getirebilirsiniz. 

Fotoğraf: solangesmith

Son olarak da hareketli gömlekler. Gördüğünüz gibi onların şık ve trend görünümlerini tamamen sadelikleri sağlıyor. 

Fotoğraf: taylorlashae

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI