Ana SayfaTeknolojiSpotify Yılbaşı İçin Hediye Önerileri Yayınladı

Spotify Yılbaşı İçin Hediye Önerileri Yayınladı

Daha çok günümüzün popüler teknolojik ürünlerini tavsiye eden Spotify, herkese hediye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir hediye yelpazesi paylaştı.

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformlarından biri olan Spotify, yaklaşmakta olan yılbaşı için hediye tavsiyelerinde bulundu. Yılbaşında sevgiliye ne alınır? Yılbaşında ne hediye edilir? gibi sorular aklınızı kurcalıyorsa bir de spotify’ın listesine göz atmanızda fayda var.

Spotify’ın yılbaşı hediye önerileri listesi biraz pahalı olsa da bu hediyeyi verdiğiniz kişi gerçekten bu anı hiç unutamayacak.

1- Spotify’ın tavsiye ettiği hediyelerden ilki, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy Note10. Akıllı telefon bu yılbaşı spotify’ın tavsiyelerinin başını çekiyor. 

2- Spotify ikinci olarak da yine Samsung markasının Galaxy Watch Active 2 isimli yeni akıllı saatini tavsiye ediyor. Bazı Samsung ürünlerinde Spotify’ın ön yüklü olarak sunulduğunu ifade eden yetkililer, Galaxy Watch Active 2’nin doğru bir hediye olduğunu savunuyorlar.

3- Spotify’ın tercih ettiği hediyelerden bir tanesi de “Roku Streaming Stick+”. Bu ürün, Türkiye’de çok popüler değil ancak ABD’de bire hayli popüler. Spotify, bu medya oynatıcının yanında Spotify üzerinden de satın alınabilen “Roku Wireless Subwoofer”un da tercih edilmesi gerektiğini öneriyor.

4- Spotify, Sonos tarafından geliştirilen “Move” isimli kablosuz hoparlörü de yılbaşı hediyesi olarak tavsiye ediyor. 399 euro fiyatında olan bu ürün ülkemiz için oldukça pahalı.

5- Çocuklar için de hediye tavsiyesi veren Spotify, şu sıralar vizyonda olan Frozen II’nin lisanslı oyuncağının doğru bir tercih olacağını söylüyor.

6- Spotify, bu hediyeleri pahalı bulanlar için sevdiklerinize Spotify Premium hediye edebileceğinizi söylüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI