Ana SayfaModaHayat Boyu Kullanabileceğiniz Kapsül Bir Dolap Yaratmanın Sırları

Hayat Boyu Kullanabileceğiniz Kapsül Bir Dolap Yaratmanın Sırları

Çok da uzak olmayan bir süre öncesinde tüm dünya çok az ancak kullanışlı parçaya sahip kapsül dolaplar yaratma konusunda büyük bir tutku besliyordu. Dünyadaki ekonomik durum moda dünyasına bir kez daha yansıdı, bu da kapsül dolap trendi geri döndü demek. Peki ama kapsül dolap nasıl yaratılır? Cevabı yazımızda…

Unfancy isimli ünlü moda blogunun sahibi; Teksaslı Caroline Rector 37 parçaya sahip muhteşem bir dolaba sahip. İşte Caroline Rector'un önerileri eşliğinde kapsül bir dolap yaratmanın sırları…,

Fotoğraflar: Caroline Rector & Unfancy

Bu fikre bir oyun gibi bakın

" Eğlenceli parçalar seçin, yeniliklere açık olun ve bir oyunmuş gibi davranın! Yol boyunca birkaç hayal kırıklığıyla karşılaşacaksınız, ama kapsül dolap acı çekmekle ilgili değil, bu yeni bir şey denemek ve kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinmekle ilgili…"

Bir sayı belirlemek zorunda değilsiniz ama 50 ve daha azı iyi bir oran olacaktır 

"Sanırım benim dolabım şu anda 50 parçaya sahip. Bir yıl boyunca 37 parçalık bir dolaba sahip olduktan sonra kendimi şımartmaya karar verdim ama tabii ki bunun da bir sınırı olmalı. Daha küçük dolap demek, bir sonraki alışverişinizde kendinizi daha büyük şımartabilirsiniz demek!"

Kendinizi sınırlamayın

" Başta bir sayı limiti koymak tabii ki işleri kolaylaştıracaktır. Ama eğer elinizdeki parçalar size yetmiyorsa ve ihtiyaçlarınız varsa kendinizi sınırlamayın. Zamanla ihtiyacınız olanları öğreneceksiniz. "

Kusursuz yapmaya çalışmayın

"Bırakın kusurlu olsun. Birkaç yıldır bu işteyim ve gardrobum hala mükemmel değil. Asla olmayacağını fark ettim ve bu gerçeği kucaklamak gardırobumda ve hayatımda huzur bulmama yardımcı oldu."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI