Ana SayfaTeknolojiiPhone 2017 Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

iPhone 2017 Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Kuanglong Zhang – Üçüncülük Ödülü, Yılın Fotoğrafçısı (iPhone 7)

The City Palace
"Udaipur, Hindistan'ın en romantik şehirlerinden biri. The City Palace'da bir an personelin birini pencereden dışarı bakarken, sanki The City Palace'ın yapımının tarihi seyrini izliyormuş gibi çektim."

Sebastiano Tomada – Büyük Ödül, Yılın Fotoğrafçısı (iPhone 6s)

Qayyarah’ın Çocukları (Children of Qayyarah)
“Çocuklar, Qayyarah sokaklarında ISIS militanları tarafından ateşe verilen petrol kuyularından çıkan alevler ve dumanların etrafında dolaşıyorlar."

Yeow-Kwang Yeo – İkincilik Ödülü, Yılın Fotoğrafçısı (iPhone 6 Plus)

Sahne Sanatçısı (The Performer)
"Çin geleneksel sokak operası Çin kültürünün bir parçasıdır. Ne yazık ki, Singapur'daki genç nesil artık bu sanatla ilgilenmiyor. Dolayısıyla sokak operası hızla kayboluyor. Performanslarını çekmek yerine, sanatçıların hazırlık etkinliklerini yakalamak için sahne arkasına gitmeye karar verdim. Kısa süre dinlenmiş ve performansını sergilemek için beklemekte olan bu tecrübeli sanatçıyı gördüm. Eski plastik perde, elektrikli fan ve genel olarak sakin bir atmosferin ışığı beni çekti."

Brendan O Se – Birincilik Ödülü, Yılın Fotoğrafçısı (iPhone 6s)

Liman İşçisi (Dock Worker)
"Bu fotoğrafı, Nisan 2016'da Jakarta'daki rıhtımların etrafında sabah erken saatlerde yürürken yakaladım. Bunlar, rıhtım işçisinin mola vermiş elleriydi. Ellerinde biriken kirle oluşan dokuya çarpıldım."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI