Ana SayfaYaşamİyi Geçen Bir Buluşmadan Sonra Erkekler Neden Aramaz?

İyi Geçen Bir Buluşmadan Sonra Erkekler Neden Aramaz?

Muhteşem geçen bir görüşmenin ardından cevaplanmayan mesajlar, dönüş yapılmayan aramalar… Hangi kadın yaşamadı ki bunu? Yan yanayken her şey oldukça iyiydi, ne oldu da iletişimi kesti. Başına bir şey gelmediğine eminsiniz çünkü sosyal medyada hala aktif ve bu durum fazlaca can sıkıcı.

Gelin kendimizi onların yerine koyalım ve iletişimi neden kopardıklarını düşünelim.

Onu tanımıyorsunuz ve sadece ilk görüşmede tanımanız pek mümkün değil. Ne yazık ki buluşmanın ilk günü kendinizi her şeyinizle bir erkeğe açmak onları uzaklaştırabiliyor.

Neden mi? Bizler duygusal insanlarız, erkekler ise olaya biraz daha düz ve duygusuz yaklaşıyorlar. Bizler çok çabuk bağlanabiliyorken, onların bunun için zamana ihtiyacı oluyor; durumu biraz daha geç sindiriyorlar diyebiliriz.

Bir adamın sizden etkilenmesi veya hayatında yer açabilmesi için sizi tanıması gerekir. Bu fırsatı onlara tanımazsınız, telefon başında bütün gün beklemek zorunda kalırsınız. Çünkü sizi merak etmiyorlar, çünkü ilk günden her şeyinizi onunla paylaştınız. Gizem ne yazık ki merak uyandırıyor.

Bazılarınız taktiklerden hoşlanmadığını söyleyebilir, ama üzgünüz ki tanımadığınız birini hayatınıza dâhil etmek istiyorsanız kafanızda programlama yapmanız gerekir. Bunu matematik gibi düşünün; problemi çözersen sonucu elde edersin.

Aceleci davranmayın. Bırakın sizi tanısın, merak etsin. Hem bir birinizi tanıdıktan sonra yaptığınız seks daha tutkulu ve heyecanlı olacaktır.

Evet, karşınızdaki adam için cazibeli ve zeki görünüyor olabilirsiniz. Belki sohbetinizden de çok hoşlanmıştı. Ama erkekleri her ne kadar düz veya duygusuz olarak ifade etsek de, onlarda karınlarında kelebekler uçuşsun istiyor. Sizi aramıyorsa, kimyanızın tutmadığını düşünmüş olabilir. Belki de böylesi daha iyidir, sonuçta hepimiz aşkın en güzel halini hak ediyoruz.

Durumun tam tersi de olmuş olabilir. Yani, karşınızdaki kişiyi düşündüğünüzden çok daha fazla etkilemiş olabilirsiniz ve yeni bir ilişkiye hazır olmadığını düşündüğü için sizden kaçıyor olabilir. Sizce ne yapmalı? Israr edip üzerine mi gitmeli, yoksa beklemeli mi?

Bizce beklemeli, çünkü hazır olmayan bir adamı hayatınızda ne kadar tutabilirsiniz ki?

Karşı taraf sizi aramıyorsa, sizinle ilgilenmiyorsa bunun muhakkak bir sebebi vardır. Bu sebepler sizin için mantıklı veya mantıksız olabilir. Bizim önerimiz, kendinize işkence etmeyi bırakın ve önünüze bakın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI