Ana SayfaModaLouis Vuitton'dan Fornasetti ile İş Birliği

Louis Vuitton’dan Fornasetti ile İş Birliği

Louis Vuitton Kadın Koleksiyonları Artistik Direktörü Nicolas Ghesquiere öncülüğünde Maison’un yeni iş birliği, Fornasetti atölyesinin yaratıcı zenginliğini keşfediyor. Çok yönlü koleksiyon, Piero’nun 1940’ta atölyesini kurmasından bu yana sanat ve tasarım severleri büyüleyen Fornasetti’nin ikonik el çizimlerinin görsellerine sahne oluyor.
 
 
 

Bu iş birliği, Nicolas Ghesquiere’in Sonbahar-Kış 2021 koleksiyonundaki birçok tasarımını, Fornasetti’nin eşsiz görsel dünyası ile bütünleştirmesiyle başlıyor. Louvre müzesinde, Michelangelo ve Daru Galerileri’nin muhteşem ortamında sergilenen koleksiyon Fornasetti antik görüntüleriyle, müzenin olağanüstü Yunan, Etrüsk ve Roma dönemine ait heykel dizisi arasında zamanda yolculuk eden estetik ve yaratıcı bir diyalog kuruyor.
 

Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndaki iş birlikçi tasarımlara yansıyan bu özgün Fornasetti temaları ve eserleri, Nicolas Ghesquiere tarafından, Fornasetti Artistik Direktörü Barnaba Fornasetti ile ekiplerinin arasında gerçekleşen diyaloglar neticisinde Milano’daki 13.000 parçalık Fornasetti arşivinden seçildi. Bu kıyafet ve aksesuarlar, Fornasetti’nin zarif bir şekilde resmedilmiş dünyasıyla, Nicolas Ghesquiere’in çarpıcı çağdaş tasarımlarının iç içe geçtiği görsel bir şölen sunuyor. Zengin renk ve dokuların harmanlandığı, jakar, nakış ve lazer baskı gibi geleneksel ve ileri teknoloji kombinasyonunun kullanıldığı tasarımlar arasında kadife elbiseler, parlak baskılı jarse üstler ve polar kapüşonlu ceketler öne çıkıyor.
 
 

Louis Vuitton-Fornasetti iş birliği, Louis Vuitton’un ileriye dönük yaratıcılık ve zanaatı ile Fornasetti’nin büyülü ve vizyoner dünya tasvirinin etkili bir karışımı olarak, her iki Maison’un tüm yönleriyle ortak deneysel gelenekçilik duygusunu barındırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI