Ana SayfaModaMango’dan İlhamla Zamansız Bir Stil İçin Dolabınıza Eklemeniz Gerekenler

Mango’dan İlhamla Zamansız Bir Stil İçin Dolabınıza Eklemeniz Gerekenler

Yeni sezonla birlikte dolabımızda değişiklik yapmanın vakti geldi. Ancak bu kez sadece sezon bazında düşünmek yerine dolabınız için zamansız yatırımlar yapmaya ne dersiniz? Tam bu noktada zamansız silüetler ve çok yönlü parçalar için rotamızı Mango Urban Essentials kampanyasına çeviriyoruz. İşte zamansız bir stil için dolabınıza eklemeniz gereken parçalar…

Üstelik ilham kaynağımız olan Mango Urban Essentials kampanyası sadece parçalarıyla değil; kampanyanın başrolündeki Kaya Wilkins, Oumie Jammeh ve Kit Butler’ın kombinleriyle de bize sınırsız ilham sunuyor.  

Kalıplı Paltolar 

Balıksırtı, glen ekose kumaş, tüvit, buklet… Yün klasik kumaşlarda yakasız kısa ceketler, uzun ve geniş paltolar sezonun zamansız klasiklerinden. Ayrıca bu kadar kaliteli kumaşlar kullanmak; görünümüze kalite katacaktır.

Kişiliğini yansıttığı için kendinden emin olan, modern kadınlar için tasarlanan Mango Urban Essentials koleksiyonundaki paltolar; feminen kadın konseptini vermesiyle de zamansız havasını güçlendiriyor.

Kalın Tabanlı Botlar 

Geçtiğimiz sezondan bu yana adımlarını duyduğumuz kalın tabanlı botlar, dolabınız için gerçekten “yatırım” değerinde. Güçlü görünümü bir yana, rahatlığıyla da her kombine uyabilecek joker görevi görüyor. Ayrıca kuralları çiğnemeye ve görünümlere kişilik katmaya yardımcı oluyor. 

Mango Urban Essentials koleksiyonundaki botlar; farklı renk ve doku seçenekleriyle de yıllar boyu dikkat çekecek ve kullanışlı bir yatırım imkanı sunuyor.

Hacimli Trikolar 

Rahatlığı elden bırakmadan, görünümlere trend bir dokunuş katmak için sezonun favorisi hiç kuşkusuz hacimli trikolar. İnceliklerine bağlı olarak kat kat kullanılabilecek bu trikolar; uzunluk farklarıyla modern bir görünüşün anahtarı oluyor.  

Özellikle krem-bej renklerindeki trikoları tercih ederek, daha rafine bir stil yaratabilirsiniz.

Farklı Kesimde Pantolonlar 

Zamansız, hem günlük hem resmi yaşama uyabilecek kombinlerin başrolünde klişeleşmiş parçalar yer alacak diye bir kural yok. Zamansız çağdaş tarzı, resmi çizginin dışındaki tasarımlara sahip Mango Urban Essentials koleksiyonundaki benzersiz pantolonlar bunun en büyük örneği.  

Dar kesim jeanler ile kombinlenen blazer ceketler, geniş paçalı pantolonların oversize paltolarla kombini… Mango Urban Essentials koleksiyonundaki pantolonlarla kombin seçeneğiniz sınırsız!

Blazer Ceketler 

İşte gerçek bir klasikle karşı karşıyayız. Zaman, mekan ve hatta mevsim farketmeksizin dolabımızın joker parçası olan blazer ceketler; her doku ve kesimde pantolonla harika duruyor. Aynı zamanda özgün, bağımsız, aktif ve feminen kadının vazgeçilmez parçalarından biri.  

Mango Urban Essentials koleksiyonundaki blazer ceketlerdeki gibi nötr ve mütevazı tonlar ile görünümlerde minimalist bir hava yakalayabilirsiniz.

Aksesuarsız asla!

Zamansız bir görünüm yaratmanın en büyük anahtarı ona karakteristik bir kişilik katmaktır. Mango Urban Essentials koleksiyonundaki aksesuarlar da tam olarak bu tanımı karşılıyor!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI