Ana SayfaAnne ve ÇocukMutlaka İzlemeniz Gereken 7 Chadwick Boseman Filmi

Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Chadwick Boseman Filmi

Genç yaşta kanser nedeniyle hayatını kaybeden Chadwick Boseman; Black Panther rolü nedeniyle sinemanın ölümsüz isimlerinden biri oldu bile. Ancak Boseman, hastaığıyla mücadele ettiği yıllara aslında pek çok başarılı film sığdırdı. İşte James Brown performansından Marshall’a; mutlaka izlemeniz gereken 7 Chadwick Boseman filmi…

Black Panther (2018)

Babasını terörizme karşı kaybettikten sonra kraldan krala atanan Siyah Panter kostümünü giyen Wakanda Prensi T'Challa'nın (Chadwick Boseman) hikayesi; gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman uyarlamalarından biri.

Black Panther aynı zamanda En İyi Film dalında Oscar'a aday olan ilk çizgi roman uyarlaması olmuştu. Aynı zamanda Oscar Ödülü kazanan ilk Marvel filmi.

Da 5 Bloods (2020)

İkonik yönetmen Spike Lee'nin yönettiği film, Netflix için çekildi.Film, Vietnam Savaşı'nda büyük kayıplar veren dört Afrika kökenli Amerikalı gazinin masumiyetlerini bulmak için vahşi hayata geri dönüşlerini konu ediyor. …

42 (2013)

Film, ABD beyzbol Büyük Ligi'nin ilk siyahi oyuncusu Jackie Robinson'un Brookliyn Dodgers takımı (günümüzde Los Angeles Dodgers) için oynarken çektiği zorlukları ve liglerdeki renk engelini aşma hikâyesini anlatan film; eleştirmenlerden geçer not almıştı.

Marshall (2017)

Hukuk ve mahkeme temalı film sevenlerin kaçırmaması gereken film; 1941 yılında Afro-American avukat Thurgoos Marshall ile genç yahudi avukat Sam Friedman'ın ortaklığı ve onların sosyetenin tanınmış bir simasının cinsel saldırı ve cinayet girişimi ile suçladığı siyahi şoförün davasını üstlenmesini konu alıyor.Kadrosa Kate Hudson ve This is Us'tan tanıdığımız Sterling K. Brown da var.

Get On Up (2014)

Efsanevi soul müzisyeni James Brown'ın hayat hikayesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda Maid and Ladies ve Ugly People filmleriyle tanıdığımız Tate Taylor bulunuyor. Müziğiyle ve felsefesiyle yalnızca kendi türünde değil dünya müzik tarihine de damgasını vuran James Brown'ı Chadwick Boseman canlandırıyor.

21 Bridges (2019)

“21 Bridges”, gözden düşmüş bir NYPD dedektifine (Chadwick Boseman) odaklanıyor. Polis katili bir adam için şehir çapında bir insan avı başlatılınca dedektif kendini affettirmek için bir şans elde ediyor. Dedektif bir süre sonra polis meslektaşlarını bir suç imparatorluğu ile ilişkilendiren bir komployu bulmaya başlıyor. Arama yoğunlaştığında yetkililer adaya giriş çıkışları engellemek için 17 köprüyü de kapatıyor. Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesiliyor. Filmin kadrosunda Sienna Miller ve J.K. Simmons da var.

Avengers: Infinity War (2018)

Avengers ekibinin Thanos'a karşı savaş verdiği film; sinemaya damgasını vurmuştu. Final filmi Endgame'den daha çok beğenildiğini de belirtelim!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI