Ana SayfaModaÖnümüzdeki Sonbahara Hakim Olacak 5 Kombin

Önümüzdeki Sonbahara Hakim Olacak 5 Kombin

Beyaz Pantolon- Trençkot

Beyaz ve krem renkteki jean pantolonlarınızı toprak tonlarındaki trençkotlarınızla giymeye hazır olun. Bu görünümü hala giyebiliyorken beyaz sneaker ile tamamlamayı unutmayın.

Fotoğraf: @alexisforeman

Deri Etek- Kazak

Deri midi boy etekleri özellikle aynı renkteki kazaklarla kombinlemek sizi önümüzdeki sonbaharın stil ikonu yapacak! Bu yazın hit parçaları ip sandaletler de bu muhteşem kombine ayak uyduracak.

Fotoğraf: @lisa.aiken

Pilili Etek- Ceket Gömlek

Bu renkleri ve kombini hafızanıza kazımanızda fayda var! Krem pilili etek, yeşil ceket/gömlek ile kusursuz bir renk uyumu yakalanmış. Oxford ayakkabılar içine giyilen ceket/gömlek ile aynı renkteki çoraplar ise görünümü bir bütün haline getiriyor.

Fotoğraf: @brittanybathgate

Balon Kol Trençkot- Jean

Önümüzdeki sonbaharda trençkotlara da hareket geliyor. Kol detaylarında abartılı balonlar olan, manşetlerinde desenler barındıran modeller bir hayli moda olacak. Elbette bu parçaların en iyi tamamlayıcısı skinny jean'ler!

Fotoğraf: @_jeanettemadsen_

İp Askılı Elbise- Süet Ceket

Bu yaz üzerinizden çıkarmadığınız ip askılı elbisenizi (slip dress) sonbaharda da giyebileceğinizin müjdesini verelim! Elbisenizi süet ceketlerle tamamladığınız sürece üşümeyeceksiniz.

Fotoğraf: @monikh

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI