Ana SayfaGüzellikŞeffaf Dudak Parlatıcısı Önerileri ile Dudaklarınıza Dolgunluk Katın

Şeffaf Dudak Parlatıcısı Önerileri ile Dudaklarınıza Dolgunluk Katın

İster rujunuzun üzerine, ister dudak kalemiyle çerçevelendirdiğiniz dudaklarınıza, isterseniz de tek başına! Şeffaf dudak parlatıcılarının kozmetik sektöründeki yeri oldukça sabit! O halde dudakları daha dolgun göstererek hacim katan şeffaf dudak parlatıcısı önerilerimize kulak verin.

Fotoğraf: @brookehogan

SHISEIDO Crystal Gelgloss

Mazisi oldukça eskiye dayanan bu ürün Shiseido laboratuvarlarında dudaklara uzun süreli ışıltı vermek için üçlü yağ karışımı olarak üretildi. 

WINKY LUX Lip Oil – Parlatıcı

Ambalajıyla bile kalpleri çalan bir ürün. E vitamini ile zenginleştirilmiş bu dudak parlatıcısı yağ görünümünüze ışıltı katarken dudaklarınızı nemlendiriyor.

MAC Clear Lipglass Lip Gloss

İkonik bir dudak parlatıcısıyla listemize devam ediyoruz. Yapışkan his vermeme iddiasından uzak olan ürün, buna rağmen sağladığı ultra parlaklık ile vazgeçemediğimiz dudak parlatıcıları arasında.  

e.l.f Lip Lacquer

Parlak ve yapışkanlık hissi vermeyen dudaklar için önerimiz e.l.f markasından yana. Üstelik içeriğindeki E vitamini ile dudaklarınız için gereken bakımı da uyguluyor. 

FENTY BEAUTY by Rihanna Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Rihanna'nın çok satan ürünleri arasındaki bu şeffaf dudak parlatıcısı formülünde dudakları yapışkanlık hissi vermeden nemlendirmesi için shea yağı bulunduruyor.

Victoria Beckham Beauty Posh Gloss

Minimal lüksü sunan ambalajı ile Victoria Beckham'ın güzellik markası için piyasaya çıkardığı bu ürün yapışlan his olmadan nemlendirilmiş ve pırıl pırıl bir dudak görünümü veriyor.

LYKD Dudak Parlatıcısı 902 Coconut

Gratis'in yeni markasından doğan bu ürün tek bir sünger darbesiyle yoğun parlaklık vadediyor. 

Revolution Hydra Bomb Lip Gloss Element

Daha dolgun, hacimli ve parlak bir dudak görünümü için hyaluronik ve peptitlerle formüle edilmiş bu dudak parlatıcısı yapışkanlık hissi vermeyen bir yapıya sahip.
 

Gucci Éclat De Beauté Effet Lumière- All Over Face & Lip Gloss

Kavanoz formuyla ürün pek steril bir kullanım vadetmese de makyaj artistleri çoğu ışıltılı kırmızı halı güzellik görünümünde bu ürünü kullanıyor. Yalnızca dudaklar değil göz, ten ve dekolte bölgesinde de uygulama istiyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz. 

Glossier Lip Gloss

Bir dudak parlatıcısı listesi hazırlayacaksan ona yer vermeden olmaz! Glossier lip gloss, farkı renk çeşitlerinin yanı sıra zamansız ve her rujla kullanılabilecek bu şeffaf formülüyle favoriler arasında.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI