Ana SayfaSağlıkPazar akşamı yapabileceğiniz rahatlatıcı banyo rutini

Pazar akşamı yapabileceğiniz rahatlatıcı banyo rutini

Bir pazar gününü gerçekten dinlendirici hale getirecek en keyifli ve rahatlatıcı aktivite de kesinlikle banyo yapmak! Banyo rutininizi daha çekici kılmak ve çıktığınızda kendinizi arınmış hissetmek için önerilerimize kulak verin.

Rahatlatıcı bir müzik ya da podcast 

Favori çalma listenizi veya albümü açarak kendinizi müziğe bırakın. Dilerseniz podcast de dinleyebilirsiniz. Ya da meditasyon müziği açarak rahatlığı katlayabilirsiniz.

Yüzünüze maske yapın

Dilerseniz evdeki malzemelerle doğal maskenizi yaratın dilerseniz de cilt tipinize uygun bir maskeyi yüzünüze uygulayın.

Sıcak çikolata veya sakinleştirici bir bitki çayı 

Bir banyonun en keyifli tamamlayıcısı elbette sıcak içeceklerdir! Bir kupa sıcak çikolata veya sevdiğiniz bir bitki çayını hazırlayın. Bu şekilde banyo keyfiniz katlanarak artacak.

Favori kokunuza sahip bir mum 

Kokuların rahatlatıcı etkisini göz ardı etmeyin. Size kendinizi mutlu hissettiren bir koku elbet vardır. Çilek, vanilya veya hindistan cevizi… Favorinizi seçin ve size eşlik etmesine izin verin.

Uçucu yağlar 

Bir diğer koku kaynağı ise yağlar. Lavanta, portakal, papatya gibi yağlar sizi rahatlatır. Bu yağlardan edinip banyo esnasında kulaklarınızın arkasına ve bileklerinize sürerek kokunun sizi huzurla sarıp sarmalamasına izin verin.

Banyo tuzları

Banyo rutininiz hem huzurlu hem de spa tadında geçsin istiyorsanız küvete banyo tuzlarından eklemeyi deneyin.

Kitap okuyun

Küvete yerleşin ve sizi sürükleyecek bir kitabı elinize alın. Küvette kitap okuduğunuzda cildiniz sudan buruşmuş bir şekilde banyo rutininizi tamamlayacağınız kesin!

Saçlarınıza bakım yapın

Saç bakım maskelerinden ya da doğal yağlardan yararlanarak saçlarınıza ihtiyacı olan nemi sağlayın.

Banyo sonrası önemli

Suyun rahatlatan etkisiyle kendinizi şımarttınız, bu etkinin hemen geçmemesi için banyo sonrası da önemli! Vücudunuzu neme doyurmak için yağlayın. Ardından temiz ve yumuşak dokulu bir pijama giyin. Yatak çarşaflarınız da temizse sizi muhteşem bir uyku bekliyor demektir!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI