Ana SayfaModaTakılarınızı Daha Pahalı Gösterecek 8 Tüyo

Takılarınızı Daha Pahalı Gösterecek 8 Tüyo

Her iyi dolabın vazgeçilmezi; iddialı ve imza takılardır. Üstelik tıpkı giysilerde olduğu gibi takılarda da ne kadar ödediğiniz önemsiz. Onları bir kaç tüyo ile olduklarından daha lüks hale getirebilirsiniz. İşte takılarınızı daha pahalı gösterecek 8 tüyo…

Takılarınızı dikkatli saklayın

Takılarınızı özel kutular ya da keselerde saklayın. Böylece kullanım süreleri de uzayacaktır. Takılara özel yapılan saklama setlerini ya da çantalarını da tercih edebilirsiniz.

Louis Vuitton Nice Jewelley Case

Givenchy Vintage Link Bracelet 

Kendinizi tek bir iddialı parçayla sınırlayın

"Az çoktur" sözünü biliyor musunuz? İşte bunu takılara da uyarlayabilirsiniz. İddialı ve dev takıları tek olarak kullanmalısınız. Tabii milyonlarca dolar harcamadıysanız!

Chanel 1990s Vintage Gold Plated Bangle

Kusursuz bedeni bulun

Eğer saat ya da bileklikler söz konusuysa, beden çok önemli. Bileğinizin tam bedeninde olması onu daha lüks gösterecektir. 

Cartier Panthère de Cartier 18-Karat Gold and Stainless Steel Watch 

Güvenebileceğiniz satıcılar bulun

Kıyafetlerinizi aldığınız mağazalara özen gösteriyorsunuz. Aynısını neden takılarınız için yapmayasınız ki? Ödevinize iyi çalışın. İnternetteki yorumları okuyun, deneyimleri araştırın. 

Simetrik parçaları seçin

Eğer yüzüklerden bahsediyorsak; parmakta daha elegan bir görünüm için simetrik yüzükleri tercih edin. Gündüz ve gece ayrımını da yapın. 

Jennifer Meyer 18-Karat Gold Sapphire Ring

Selim Mouzannar Mina 18-Karat Rose Gold, Enamel and Diamond Ring 

Metalleri karıştırmayın

Metalleri tabii ki dilediğiniz gibi karıştırabilirsiniz ancak istediğiniz daha lüks bir görünümse hepsinin sarı, beyaz ya da rose gold olduğundan emin olun.

Tiffany & Co. Square 18-Karat White Gold and Diamond Cuff 

Tek bir taş rengine bağlı kalın

Rengarenk taşlı takılar eğlenceli görünebilir ancak önerimiz tek bir parlak taş rengine bağlı kalmanız. Gerçek mücevherlerin genelde tek renkte olduğunu unutmayın. 

Sylvia & Cie 18-Karat Gold, Emerald and Diamond Necklace

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI