Ana SayfaMagazinYeni Gossip Girl Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yeni Gossip Girl Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Gossip Girl’ün reboot yani yeniden çevrim versiyonu hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. İşte yeni Gossip Girl dizisi hakkında bilmeniz gerekenler…

Penn Badgley diziye katılmayı düşünmeyenler arasında. "Bunun 10 yılda gerçekleşeceğini düşünmezdim. Yeniden çekilen dizilere bakarsanız 10 yıldan daha fazla geçmişe sahip olanlar olduğunu görürsünüz. İçimizden birinin katılmak isteyeceğini sanmıyorum." diyen aktör yine de "Dan Humphrey mi? Bilmiyorum… Yine de bunu mail kutumun en tepesine koymak istiyoroum düşünmek için…" şeklinde açık kapı bırakmıştı. 

Blake Lively ise dedikodular ilk çıktığında yeniden Gossip Girl'e katılma konusunda en olumlu kişiyken; şu anda sıcak bakmadığını belirtiyor. "Bir diziye 7 başka yıl daha vermek mi? Hayır, çünkü bebeklerim var. Ama hayattan öğrendiğim şey asla asla dememek. Daha önce yapmadığım bir şeyler arıyorum, çoktan yaptığım değil. Kim bilir, New York'ta çalışıp çekim yaparken çok eğlenmiştik."

HBO Max'ın içerik yönetcisi Sarah Aubrey; ellerindeki sernayonun çok güçlü olduğunu söylüyor. "Seviyenin önceki diziden dolayı oldukça yüksekte olduğunu biliyorsunuz. Avantajımız, orijinal dizinin yaratıcılarının da ekipte olması. 10 yıl sonranın modern objektifinden bakmak için sabırsızlanıyoruz." 

Yapımcı Joshua Safran ise durumun Marvel evreni gibi, önceki karakterlerle ilişkili ve referans verir halde olacağının altını çiziyor. "Bu bir devam filmi değil. Gerçekten sadece farklı bir açıdan bakıyor. Bu evren hala var olduğundan, eski kadrodan gelmek isteyen herkesin gelmesi harika olur. Karakterleri sık sık Serena, Blair, Chuck ve Dan hakkında konuştuğunu göreceğiz. 

Yeni Gossip Girl dizisinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Kadroya son olarak eklenen isimlerse Tavi Gevinson (Enough Said, Broadway's This Is Our Youth), Thomas Doherty (High Fidelity), Adam Chanler-Berat (Next to Normal), ve Zion Moreno (Claws) oldu. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI