Ana SayfaYaşamYeni Yıl Hedefi: Gerçek Aşk Nasıl Bulunur?

Yeni Yıl Hedefi: Gerçek Aşk Nasıl Bulunur?

Yeni yıla her girişimizde hedeflerimizi kontrol ediyor ve üzerlerinde yeni oynamalar yapıyoruz. Eğer aşkı bulmak bu yılki listenizin ilk sırasındaysa, hayatınızda yapacağınız küçük değişiklerle bu maddenize tik atabilirsiniz.

Kulağa uçuk veya komik gelebilir, ancak aşkı bulmak için de planlama yapılabilir. İşte aşkı yakalamanıza yardımcı olacak ipuçları.

Bu ilk madde asla değişmeyecek; ulaşmak istediğiniz veya almak istediğiniz her ne olursa olsun öncelikle kendinize karşı olan sorumlulukları yerine getirmeniz gerekiyor. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek.

Kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda duygusal olarak açık olursunuz. Yani rahatlıkla sevgi alabilir ve verebilirsiniz. Kendinizle ilgi ne kadar iyi hissederseniz, karşınıza çıkacak kişide de aynı enerjiyi yakalayabilir ve o hayalinizdeki mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Tabii ki de aşk oturduğunuz yerden size gelmeyecektir; bir şekilde görünür olmanız gerekiyor. Bu yıl sosyal medyada daha aktif olun ve arkadaşlık uygulamalarını indirin. Ayrıca ilgilinizi çeken etkinliklere de daha fazla katılım gösterin. Hem bu sayede çevrenizi de genişletebilirsiniz.

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi olmak istediğiniz ilişki içinde hayal edin. Bir de geçmiş ilişkilerinizi düşünün: sizin için neler doğruydu, neler yanlıştı?

Ayrıca geçmiş ilişkilerinizde size zarar verdiğini düşündüğünüz ve yeni sayfalar açmanıza engel olan insanları da hayatınızdan hiç düşünmeden çıkarın. Yeni başlangıçlar için bu gerekli, çünkü onların hala yanı başınızda olması önünüze bakmanızı engelleyebilir.

Yakışıklı, başarılı, zengin, sosyal… Herkesin kendince kriterleri var. Ancak bu kriterlere sahip birini bulmak veya aramaya çalışmak işinizi zorlaştırabilir. Belki de âşık olacağınız insan kafanızda kurduğunuz kişiden çok farklıdır; belki seyahat etmeyi seviyordur belki de bir şeyler yaratmayı. Bu özellikleri, şans verirseniz sevebilirsiniz. Denemekten çekinmeyin.

Kahve içerken, bir partide eğlenirken veya bir toplu taşıma aracıyla giderken yanınıza gelen ve size merhaba diyen birine karşı sert tavırlar göstermeyin. Eğer siz de birini görüp etkilenirseniz, yanına gidin ve iletişim kurmaya çalışın.

Geçmişte yaşadığınız ilişkiler kötü sonlanmış olabilir veya daha önce hiç ilişki yaşamadığınız için çekiniyor olabilirsiniz. Unutmayın ki her insan bir birinden farklıdır ve sürekli aynı döngüye girecekmişsiniz gibi bir kural yok. Aşka karşı olan bakış açınızı değiştirin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI