Ana SayfaYemekTürkiye'nin İlk Sigara Böreği Barı "Sarsak" Kadıköy'de

Türkiye’nin İlk Sigara Böreği Barı “Sarsak” Kadıköy’de

Evde kızartma yapılmaması modasına bir başkaldırı olarak hayata geçen Türkiye’nin ilk sigara böreği barı Sarsak, Kadıköy Moda’da açıldı. Mühendislik ve paralelinde müzisyenlikle geçen 20 yıllık kariyerinin ardından Emre Çötelioğlu, bir yıl süren yoğun Ar- Ge (!) çalışmaları sonucu menüsündeki 15 farklı çeşidi ile Sarsak’ı sigara böreği severlerle buluşturdu.


 
Annelerimizin sofrasından eksik olmayan bu geleneksel lezzeti, Türk ve dünya mutfaklarından farklı içeriklerle zenginleştiren SARSAK çeşitleri, Emre Çötelioğlunun fikir ve denemelerinin Şef Melis Aran’ın tecrübeli dokunuşları ile leziz tariflere dönüştürülmesi sonucunda ortaya çıktı. Sıcak ve renkli dekorasyonu ile dikkat çeken SARSAK, güler yüzlü çalışanları ile samimi bir ortam yaratmayı hedefliyor.
 
Sarsak’ın menüsünde Ezine peyniri ve maydonoz ile hazırlanan geleneksel  sigara böreği “Büyükanne”nin yanısıra ançüez ve mantar ile hazırlanan “Sailor”, Meksika’nın klasik tatlarını buluşturan “Mojito”, İtalyan esintileri taşıyan “L’italiano” gibi dünya mutfağının sigara böreği ile birleştiği enfes lezzetlerin yer aldığı 15 çeşit sigara böreği mevcut. Etli çeşitlerin yanı sıra vejetaryen ve vegan tercih edenlere de hitap eden Sarsak, her zevke ve her damak tadına uygun çeşitleri ile her gün saat 12.00 ile 22.00 arasında sigara böreği severlerle buluşmayı bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI