Ana SayfaYaşamSwissotel The Bosphorus İstanbul 14 Şubat’ta Kalpleri Isıtıyor

Swissotel The Bosphorus İstanbul 14 Şubat’ta Kalpleri Isıtıyor

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un, dünya mutfaklarından gurme lezzetler sunan ve bu lezzetleri benzersiz dekorasyon ve manzaralarıyla birleştiren restoranları,14 Şubat’ı unutulmaz kılmak için hazırlanıyor. İsviçre’nin geleneksel tatları ve ismine özgü yapısı ile CHALET, şehrin gürültüsünden kaçarak romantik bir gece geçirmek isteyen çiftlere benzersiz bir seçenek sunuyor. 

GABBRO Resto-Bar Boğazın muhteşem manzarasının hazzını, Avrupa mutfağından sunduğu özel lezzetlerle harmanlayarak tarifsiz bir deneyim imkanını canlı müzik ile taçlandırıyor. 

Yerel lezzetleri farklı dokunuşlarla sunan SABROSA, Boğaz manzaralı şık atmosferi, yenilenen kapalı terası, canlı müzik performansı ve sürpriz çekilişleriyle ile 14 Şubat’ta misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmak için  hazırlanıyor.

CHALET’TE 14 ŞUBAT’TA AŞK MASALINA YOLCULUK…

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un içinde yer alan 120 yıllık ahşap CHALET’nin doğa ile bütünleşen atmosferi, İsviçre’nin geleneksel tatlarını yorumlayan menüsü, bir kadeh şarap  ve Ezgi Daloğlu’nun yan flüt performansı ile büyülü atmosfere kapılarak  romantik bir gece geçirmek isteyen çiftlerimiz, kalabalıktan uzak sımsıcak atmosferde adeta kendilerini bir aşk masalında hissedecekler…

GABBRO RESTO-BAR romantik akşam yemeği eşliğinde Sibel Tüzün ile müzik ziyafeti…

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, Alper’den gelen esintiyi, kış mevsimi ile bütünleşen GABBRO Resto-Bar’da hissettirmeye devam ediyor.

Avrupa mutfağına özgü tatları harmanlayan menüsü ise adeta misafirlerine 14 Şubat’ta lezzetli ve romantik bir yolculuğun kapısını aralıyor.

Boğazın göz kamaştırıcı manzarası, Ali Ronay’ın sihirli ellerinden çıkan eşsiz menü ve Sevgililer Gününe özel Sibel Tüzün’ün canlı performansı ile GABBRO, 14 Şubat’ı unutulmaz kılacak destinasyon olarak öne çıkıyor.
Bu sımsıcak atmosferde, Sibel Tüzün canlı müzik performansı ile sevgiliniz ve sizi romantizmin doruklarına çıkarırken, GABBRO bütün duyularınıza hitap edecek ve aşkın en güzel halini unutulmaz bir hatıraya dönüştürmek için doğru adres olacak.

SABROSA’DA Sevgililer Günü çekilişi ile İzmir ve Bodrum tatili şansı & Seran Bilgi canlı sahne performansı
 

Swissotel The Bosphorus, İstanbul içinde İsviçre zevkini Türk kültürünün sıcaklığıyla birleştiren dekorasyonu ile bütünleşen SABROSA, Türk, Peru ve Asya mutfağının zenginliğini yerel ve rafine dokunuşlarla yansıtarak yeniden keşfettiren menüsü, İstanbul’un muazzam Boğaz manzarası ve etkileyici iç dekorasyonu ile birleştiğinde 
Sevgililer Günü’nde çiftleri kendine özgü, ilgi çekici bir konseptinin içine alarak unutulmaz bir 14 Şubat yaşatmaya hazırlanıyor. 

Cazın güçlü sesi İpek Dinç’in müzik ziyafetinin de tadını çıkarırken yapılacak olan çekilişte, SABROSA’yı tercih eden bütün misafirlerine özenle seçilmiş farklı lezzetlerinin yanı sıra, çekiliş ile Swissotel Büyük Efes İzmir ve Swissotel Resort Bodrum Beach otellerinde konaklama imkanı veriyor…

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI