Ana SayfaGüzellikYılbaşı için uygulayabileceğiniz kolay Nail Art önerileri

Yılbaşı için uygulayabileceğiniz kolay Nail Art önerileri

Yılbaşında deneyebileceğiniz 6 kolay nail art önerimizden kendinize göre bir modeli mutlaka bulacağınızı düşünüyoruz! İlk önerimiz güzellik tercihlerinde biraz daha minimal dokunuşlardan hoşlananlar için! Abartısız, zarif ama yine de özenli bir manikür görünümü için bu uygulamayı yapabilirsiniz.

Fotoğraf: @swaknails

Biraz daha renkler ve şekillerden ilham almak istiyorsanız yılbaşı süslemelerinin renklerini ve ışıltılarını tırnaklarınıza yansıtabilirsiniz. Bunun için baz olarak tırnak renginizi temiz bir şekilde ortaya çıkarak bir oje sürün. Ardından kıvrak fırça darbeleriyle ya da ince nail art süngerleriyle tırnaklarınızda farklı oje renklerini bir araya getirin.

Fotoğraf: @nailchark

Noel Baba'nın varlığına olan inancınızı çocukluk günlerinde bırakmış olabilirsiniz ancak bu tırnaklarınızda ona eğlenceli bir göndermede bulunamayacağınız anlamına gelmiyor! Üstelik uygulamak oldukça kolay! Kırmızı ve beyaz oje ya da nail art kalemleri yardımınıza koşacak.

Fotoğraf: @meraki_nails_cardiff

Yılbaşı demek kırmızı ve sim demek! Metalik kırmızı ya da bordo bir oje edinin. Alt katmana iki kat halinde bu ojeyi uygulayın. Ardından tırnaklarınızın uç kısmına gri simli oje sürün. Hazırsınız!

Fotoğraf: @whatsupnails

Oldukça basit ve görünümü fazlasıyla neşeli bu nail art önerisinde ise farklı renklerden yardım alacaksınız. Dilerseniz zevkinize göre tüm tırnaklarınızı aynı renklerde de şekillendirebilirsiniz. 

Fotoğraf: @la_beautique

Ne kadar kolay olsalar da bunun için vaktiniz yoksa ve manikür işini hazırlığınızın son aşamasına bıraktıysanız siyah simli ojeler yardıma hazır olacak.

Fotoğraf: @overglowedit

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI