Ana SayfaGüzellikFrederic Fekkai Marine Summer Hair

Frederic Fekkai Marine Summer Hair

Douglas Parfümeri’lerde bulunan, güneşin, tuzlu suyun, klorun ve nemin saçlarda yarattığı olumsuz etkileri gideren Frederic Fekkai “Marine Summer Hair” Koleksiyonu ile bu yaz saçlarınız ışıl ışıl parlayacak.

Frederic Fekkai “Marine Summer Hair” Marine Clean Detox Shampoo; Deniz bitkileri özleri ile formüle edilmiş günlük bir şampuan. Klor, tortu ve kirleri arındırırken saça yoğun nem katıyor. Yıpranmış saçları iyileştiren ve canlandıran Deniz Laminarya özü ile yıpranmış saçları onaran Deniz Peptitleri içeriyor. Saçlarınızın yumuşak ve parlak olmasını sağlıyor.
Frederic Fekkai “Marine Summer Hair” Beachcomber Leave-In Conditioner; saçlardaki dolaşıklığı hemen çözebilen, durulanmayan saç kremi. Etkili AquaNutrient formülü yoğun besin sağlarken yıpranmış saçları içeriğindeki deniz Peptitleri ile onarıyor. Saç renginin kaybını önleyici UV koruma sağlıyor.
Frederic Fekkai “Marine Summer Hair” Beach Waves; kabarık dalgalar oluşturmak için şekillendirici bir sprey. Saçın nem ve besin kaybını önlüyor. Güneşte nem kaybetmiş saçlara derinlemesine nem sağlamaya yardım ederken UV ışınlarından da koruyor. Saçlar sağlıklı ve parlak görünüyor.
Frederic Fekkai “Marine Summer Hair” Zero-Humidity Frizz Control; gün boyu kabaran saçları yatıştırıyor ve saçlarınızın rutubet ile savaşına yardım ediyor. Saçın yumuşaklığını koruması için saç yüzeyini kaplarken UV koruması da sağlıyor. Etkili AquaNutrient formulü saça yoğun besin sağlıyor.    

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI