Ana SayfaGüzellikKadınlar Angelina Jolie Saçları İstiyor

Kadınlar Angelina Jolie Saçları İstiyor

Elidor, kadınların saç bakım alışkanlıklarını araştırdı ve hayallerini süsleyen saç tiplerini ortaya çıkardı. 18-35 yaş arası, farklı sosyo-ekonomik düzeydeki 500 şehirli kadının fikirlerini belirttiği araştırmada kadınlara saçlarına her gün ne kadar vakit ayırdıkları, saçlarına şekil vermek için hangi bakım ürünlerini tercih ettikleri ve sahip olmayı istedikleri saç şekilleri soruldu. Araştırma sonucunda ise Türkiye’deki kadınların en çok düz ve düze yakın saçları sevdikleri, her gün ortalama 10 dakikayı saçlarının bakımına ayırdıkları ve saçlarına şekil vermek için şampuan ile saç bakım ürünlerini kullandıkları ortaya çıktı. Kadınlar ayrıca dünyaca ünlü film yıldızı Angelina Jolie’nin saçlarına benzeyen uzun ve hacimli saçları sevdiklerini belirtti.

Kadınlar için güzel görünmenin sırrı saçlarında saklı
Kadınlara göre saçlar, güzel görünmenin ilk adımlarından biri. Bakımlı ve güzel hissetmek için, giyim ve yüz bakımından sonra en çok saçlarına önem veren kadınlar sağlıklı ve hacimli saçlara sahip olduğu zaman kendilerini daha iyi hissediyor. Araştırmaya katılan 500 kadından yüzde 84’ü saçlarının kötü olduğu zamanlarda kendilerini kötü hissettiklerini belirtiyor ve bu sebeple her gün ortalama 10 dakikayı saçlarına şekil vermek için ayırıyor. Kadınların yüzde 33’ü saç bakımı ve şekillendirmesini 5-10 dakikada, yüzde 29’u 10-15 dakikada, yüzde 21’i ise 15-20 dakikada yapıyor. Kadınların yüzde 94’ü ise özel günlerde saçlarının güzel görünmesini önemsiyor ve yüzde 43’ü saçında herhangi bir değişiklik yaparken kuaförlerinin tavsiyelerini dinliyor.
Kadınların hayallerini Angelina Jolie’nin saçları süslüyor
Kadınlar, ideal saçı çabuk şekil alan saçlar olarak tanımlıyor ve yüzde 48’i en çok düz ve düze yakın saçları seviyor. Saçları en beğenilen kadınlar ise Angelina Jolie, Shakira, Jennifer Lopez ve Rihanna. Dünyaca ünlü isimlerin saçları en çok; renk, uzunluk, gür ve bakımlı olma özellikleriyle kadınların dikkatini çekiyor.
Şampuan, saça şekil vermede ilk sırada
Araştırmaya göre kadınlar, saçlarına şekil vermek için bakım ürünlerine başvuruyor. Kadınların yüzde 98’inin saçlarına şekil vermek için en çok kullandığı bakım ürünü ise şampuan. Kadınların yüzde 78’i saç kremi, yüzde 50’si saç bakım ürünleri, yüzde 29’ü jöle ve saç spreyi kullanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI