Ana SayfaDüğünGelin Ayakkabısı Seçerken Bunlara Dikkat

Gelin Ayakkabısı Seçerken Bunlara Dikkat

Önce Gelinlik
Ayakkabınızı gelinlikten sonra almanız doğru olacaktır. Öncelikle gelin ayakkabınızın hazır mı yoksa özel yapım mı olacağına karar verin. Böylelikle tercihiniz doğrultusunda gelinliğinizin kumaşından, gelin ayakkabısı tasarlanabilir. Gelin ayakkabınızı siparişle yaptırmak istiyorsanız; gelinliğinizin kumaşını alırken biraz fazla kestirmelisiniz ve siparişi düğün gününüze yakın bir tarihe değil gelinlik provanızın tarihine göre vermelisiniz. Ayakkabınızı giyerek  gelinliğinizin provası alınırsa gelinliğinizle uyumunu daha iyi sağlayabilirsiniz.

Hazır Ayakkabılarda Seçim
Eğer ayakkabınızı hazır alacaksanız alışverişe ayaklarınızın en şiş olacağı akşam saatlerinde çıkmalısınız. Aldığınız ayakkabının derisinin yumuşak olmasına ve çok yüksek topuklu olmamasına dikkat edin. Düğünden bir hafta öncesinde evde gelin ayakkabınızla biraz alıştırma yapmanızı öneririz.
Mekanı Göz Önünde Bulundurun
Gelin ayakkabınızı alırken düğünün yapılacağı mekanı ve mevsimi de hesaba katmalısınız. Kır düğünü ya da bahçe düğünü düşünüyorsanız düz tabanlı sandaletlere mutlaka göz atın. Babetler de gelinlikle birlikte kullanmak için zarif seçenekler arasında.

Bütün  gece sizi taşıyacak olan gelin ayakkabınız, üzerine bu kadar ince düşünülmeyi hakediyor. Son olarak düğün mekanına  gitmeden önce  ayakkabınızın altına bekar arkadaşlarınızın ismini yazın ve ayağınızdaki zerafet ve şıklıkla mekana adım atın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI