Ana SayfaMagazinGülben Ergen Hülya Avşar kavgası

Gülben Ergen Hülya Avşar kavgası

Gülben Ergen geçen hafta Sadettin Saran’la 3.5 yıllık ilişkisi biten Hülya Avşar’ın kendisiyle bu konuda dertleştiğini söylemiş ve “Öyle şeyler anlattı ki çok önemli ama size söyleyemem” diye konuşmuştu.

Gülben yalan söylüyor

Milliyet`in haberine göre, Jüri üyesi olduğu “Yetenek Sizsiniz” yarışması için Almanya’da bulunan Avşar ise Ergen’in yaptığı bu yorumu öğrenir öğrenmez, gece geç saatlerde uçankuş.com’a bir açıklama yaparak, Gülben Ergen’e çok kızgın olduğunu ve onunla ya da başka biriyle ayrılığına dair konuşmadığını söyledi.
Ancak Gülben Ergen, Avşar’la konuştukları iddiasını sürdürdü ve “Hülya böyle bir açıklama yapmamış. Aramızda sorun yok. İnanmazsanız telefon mesajlarıma bakın” diyerek telefonunu gazetecileri gösterdi. Avşar’ın Ergen’e tepki gösterdiği açıklamasını ‘uçankus’ isimli sitesinde yayınlayan Can Tanrıyar da tartışmaya dahil oldu. Tanrıyar şöyle konuştu:

 “Gülben Ergen yalan söylüyor. Hülya Hanım bizzat kendisi aradı. Gülben Ergen’in yalan söylediğini belirtti. Çok kızgındı. Anladığım kadarıyla hakikaten Gülben yeniden gündem olma uğraşında. Yoksa böyle bir yalan söylemesinin başka anlamı olamaz. Hülya Avşar ilişkisiyle ilgili hiçbir şey paylaşmadığını söylerken, neden ısrarla bu konuya dahil olmak istediğini anlamıyorum. Hadi Gülben Ergen’le konuştu diyelim, konuya böyle bir giz katarak yorum yapması ne kadar doğru? Hülya Avşar’la Sadettin Saran’ın yüzde 1’de olsa barışma ihtimali vardı ama Gülben Ergen bunu tamamen bitirdi.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI