Ana SayfaYaşamHappy Moon&#8217s`da tatlı keyfi

Happy Moon&#8217s`da tatlı keyfi

Happy Moon’s usulü sufle, apple pie, tiramisu, brownie ve alternatif soslu cheese cakeler gibi kış aylarının soğuk günlerinde kendinizi şımartmanız için hazırlanan tatlılar, Fenerbahçe, Kadıköy ve Şaşkınbakkal Happy Moon’s Cafe & Restaurantlarda sizleri bekliyor. Kahvenin yanında servis edilen panna cotta ise, hafif tadları seven misafirlere ikram için özel olarak servis ediliyor.

Tatlıya yer verirken kahve keyfini unutmayın

Happy Moon’s`un kahvede farklı lezzetleri tercih eden misafirleri için hazırladığı French Vanilla, Irish Cream, Swiss Chocolate, Muzlu ve Çilekli Cappucino gibi aromalı kahvelerinin yanısıra, aromalı çayları ve espresso, macchiato, latte gibi klasik kahveleri de zengin menüsü içerisinde yer alıyor.
İster 110 yıllık köşkün bahçesinde özel ısıtıcılar ve paravan cam duvarların korunaklı ortamında veya bahçeye hakim balkonunda,  isterseniz dekorasyonu yenilenen ve retro tarzı ile dikkat çeken Şaşkınbakkal şubesinde ya da Kadıköy’de bulunan restaurantında farklı atmosferlerin keyfini, birbirinden lezzetli tadlar ile çıkartabilirsiniz.  
Happy Moon’s Cafe & Restaurant, güleryüzlü ve içten servisi, birbirinden lezzetli siparişlerinizin tam zamanında masanıza servis edilmesi, mutfaklarının hijyeni, malzemelerin tazeliği ve hassas misafir ilişkilerindeki titizliği ile 11 yıllık tecrübenin olağan yansımasını sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI