Ana SayfaGüzellikTrendus Longwear rujları denedi

Trendus Longwear rujları denedi

“Made to Last,” “Till Tomorrow!” ve “Goes & Goes” gibi isimleriyle ProLongwear lipcreme’ler amacını açık ve net olarak ifade ediyor. M.A.C uzun sure kalıcılığı olan “longwear” kategorisinde yepyeni ürün jenerasyonunu geçtiğimiz haftalarda satışa sunmuştu. Biz de Trendus ekibi olarak bu rujlar hakikaten söz verdiğini yapıyor mu, deneyelim istedik.

Pro Longwear Lipcreme’ler M.A.C uzmanları tarafından “Saatler sonra, dudaklarınız hala sabah ayna karsısında bıraktığınız gibi aynı tazeliği ve rengi koruyor. Lezzetli, parlak ve taptaze, yarı mat – kremsi tekstürü, bulaşmaya – neme dayanıklı formülü ile 15 saate kadar kalıcı” olarak tanımlanıyor. Bu mükemmel rujların 12 farklı rengi var.
Gelelim bizim deneğimizin yorumlarına… Arkadaşımız Şule Tutsak’ın herkese nasip olmayacak dolgunlukta dudakları var… Hem lip gloss, hem de ruj olan iki kalıcı çeşidin bir canlı bir de doğal tonlarında olanını denedi… İşte Şule Tutsak’ın yorumları:
“Kalıcı olması, kullanımının kolay olması bakımından her zaman kullandığım rujlardan çok farklılardı. Dolgun dudaklarım olduğu için kırmızı rengini ancak gece gezmelerinde ve özel bir durumda kullanabilecekken pudra tonunu her zaman kullanabileceğimi düşünüyorum. Pudra rengine yakın olan seçenek bana daha doğal daha tercih edilir gibi geldi. Rujların bir tarafında da parlatıcısının olması dudaklarımın hem parlamasını, hem de gerekli nemi almasını sağladı. Bu sayede hem parlak, hem dikkat çekici hem de bakımlı dudaklarım oldu. Günlük koşturmamın içinde her iki rengi de 5-6 saat sonra yenileme ihtiyacı duydum. Yenileme dediysem sadece parlatıcı kısmını… Renkli rujları yenilemeye ihtiyaç bile duymadım… Ne diyebilirim ki… Sabah sür… Öğlen yenile… Akşam sil. Bu yoğun tempoda ruja daha fazla vakit ayırmayı zaten istemem.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI