Ana SayfaGüzellikHayashi System Hinoki Plus ile saçları uzatın

Hayashi System Hinoki Plus ile saçları uzatın

Saç bakımını, yenilikçi ve modern ürünleriyle destekleyen Hayashi, “Hinoki System” serisiyle zayıf saçları güçlendirmeye ve saç derisi için ideal bakım önerileri sunmaya devam ediyor.

Serinin saç bakımında uzman üyesi Hinoki Plus tonik, saçın daha sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor, saç derisini canlandırıyor ve kuvvetlendiriyor. Kepek oluşumunu kontrol altına alan Hinoki Plus, aynı zamanda saçın yapısını koruyor ve kalınlaştırıyor.
Hinoki System ürünleri saç köklerinin hareketini dengeleyerek sağlıklı uzamasını sağlıyor. İnce ve zayıf saçlar için ideal formülü ile saçlara hacim ve parlaklık kazandırıyor.
Kasım ve Aralık ayları boyunca Hayashi Hinoki System’den 80 TL’lik ürün alan herkes, ince telli saçların bakım şampuanı Hinoki Şampuan’a ücretsiz sahip oluyor. ürünlerin nasıl kullanılacağına gelince…
System Hinoki Plus, kepek ve aşırı yağ salgılamasını gidermek için banyodan önce kullanılıyor. Ve saçın yapısını güçlendirerek uzamasını hızlandırmak için banyodan sonra saça püskürtülerek deriye friksiyon yapılıyor.
System Hinoki Shampoo ise az miktarda şampuan saç derisine masaj yapılarak uygulanıyor ve birkaç dakika bekletilerek, ılık su ile durulanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI